Når I starter som kunde ved ChurchDesk får I automatisk de første 100 SMS'er gratis.

Herefter kan der købes pakker af SMS'er med rabat, så I nemt kan styre jeres forbrug af SMS. Det betyder også, at I kan få en pris som passer til jeres behov. Vi sender selvfølgelig en notifikation, når I er ved at løbe tør for SMS'er.

Du kan bestille en SMS-pakke ved at skrive til support@churchdesk.com, hvorefter vi vil tilføje dem med det samme.

Priser for danske kunder:

Priser for svenske kunder:

Følg med i dit SMS forbrug

Du kan se hvor mange SMS'er, du har tilbage her:

Klik på dit navn i den blå bjælke
Vælg ChurchDesk Indstillinger
Klik på Kontakter i den sorte bjælke til venstre

Du kan også gå til oversigten ved at klikke her: SMS beskeder

[](https://app.churchdesk.com/settings/people)