Opret og administrer en kontakt

Opret én kontakt

Udover at kunne importere flere kontakter ad gangen kan du naturligvis også oprette og redigere en kontakt enkeltvis.

Gå til kontakter og klik på knappen "+ Ny kontakt" i øverste.

Herefter kan du udfylde detaljer om kontakten.

Bemærk:

E-mailadresse og telefonnummer kan kun bruges én gang: Vi bruger enten e-mailadressen eller telefonnummer til at identificere kontakten og sikre unikke kontakter. Derfor kan en e-mail eller et telefonnummer kun registreres én gang.

Rediger kontakt

Gå ind under Kontakter. I øverste højre hjørne finder du søgefeltet, som du kan bruge til nemt at finde den specifikke kontakt

Når du har fundet kontaktet, kan du klikke på vedkommende for at se flere detaljer, beskedhistorik, bidrag samt redigere kontakten

Profil

På kontaktens profil side, kan du se informationer om kontakten

Personoplysninger: for at tilføje personoplysninger, kan du klikke på 'rediger' og udfylde de oplysninger du har tilgængeligt
Husstand: for at forbinde kontakter sammen, som familie, klik på "Tilføj medlem"
Egne felter: for at tilføje yderligere information om kontakter, klik på 'Rediger' og tilføj informationen

Aktivitet

I fanen 'Aktivitet' kan du se emails og sms'er der er sent til kontakter. Du kan også se om denne kontakt har lavet et eller flere bidrag.

Indstillinger

På Indstillinger fanen, kan du se hvilke emneord er tilknyttet denne kontakt. Du kan tilføje emneord til en kontakt ved at klikke på den grønne knap "Tilføj emneord". I eksemplet ovenfor er der tilføjet relevante emneord til kontakten, således at I som kirke kan sikre jer, at kontakten modtager relevant information. Du kan slette emneordet på kontakten ved at krydse det pågældende emneord væk.

I beskedindstillinger kan du vælge om kontakten skal kunne modtage både SMS og e-mail-kommunikation eller kun én af delene

Slet kontakt

Vælg knappen "Mere" øverst mod højre og vælg "Fjern kontakt".

Opdateret den: 18/04/2023