Opret og administrer samtykke

I ChurchDesk har vi gjort det nemt at styre samtykke. Hovedsagelig kan du hurtigt oprette de samtykkeerklæringer, som I ønsker for jeres sogn.
Alt fra konfirmationssamtykke til samtykke til at fremme aktiviteter i din kirke.

Opret samtykkeerklæring

Inden du opretter din samtykkeerklæring, skal du have en side på hjemmesiden, hvor dine kontakter kan læse, hvad de accepterer, når de giver deres samtykke.

Du kan vælge enten at oprette en almindelig side på din ChurchDesk-hjemmeside eller, hvis du allerede har en samtykkeerklæring som et dokument, skal du uploade det til dit ChurchDesk-filarkiv og linke direkte til det.

Sådan opretter du en side

Gå til hjemmesiden
Klik på "+ Opret indhold" og vælg "Side"
Giv siden en titel og skriv oplysningerne om samtykket
Scroll ned til bunden og gem siden

Læs mere om oprettelse af sider her.

Sådan linker du til en fil

Upload samtykkeerklærings filen til jeres ChurchDesk filarkiv
Filen skal have synligheden "Udgiv på hjemmeside"
Åbn filen, ved at klikke på titlen
Klik på link ikonet øverst i højre hjørne
Kopier linket til filen

Læs mere om filer her.

Sådan opretter du en samtykkeerklæring

Gå til Kontakter
Klik på 'Samtykke' i værktøjsbjælken i venstre side
Klik på 'Opret erklæring'
Lav en titel for din samtykkeerklæring og indsæt et link til din samtykke side eller fil
Klik på 'Gem

Sådan tilføjer du samtykke til en formular

Når en samtykkeerklæring er oprettet i Kontakter, kan du nemt tilføje dette til en formular.

Gå til Formularer
Klik på Opret/rediger formular
Tilføj en "Navn og e-mail" sektion

Sektionen indeholder automatisk de samtykkeerklæringer, som I har oprettet. Ønsker I ikke, at de skal fremgå på formularen, kan I fjerne dem, ved at klikke på 'Fjern.'

Læs mere om formularer her

Gå til hjemmesiden
Klik på "+ Opret indhold" og vælg 'Tilmelding til kontakter'
Lave en titel og eventuelt en beskrivelse
Vælg hvilke samtykkeerklæringer I vil vise her
Klik på 'Gem'

Læs mere om hvordan du kan oprette en person som kontakt her.

Når en kontakt har tilmeldt sig igennem en formular eller 'Tilmelding til Kontakter' og givet deres samtykke, gemmes dette på kontakten i KONTAKTER.

Sådan ser du samtykkeerklæring på en kontakt

Gå til Kontakter
Find kontakten og åbn den, ved at klikke på navnet
Klik på fanen 'Indstillinger'
I boksen 'Samtykke' kan du se status på deres samtykke

Sådan oprettes en liste over hvem har givet samtykke

Gå til Kontakter
Klik på 'Opret ny liste'
Scroll ned til Samtykke sektionen
Vælg hvilket samtykke, I ønsker at lave en liste over
For st se alle, der har givet samtykke, vælg 'Er registreret' (see billedet nedenfor)
Klik på 'Gem liste'

Opdateret den: 04/10/2023