Opret og administrer samtykke

I ChurchDesk har vi gjort det nemt at styre samtykke. Hovedsageligt kan du hurtigt oprette de samtykkeerklæringer, som I ønsker for jeres sogn.
Alt fra konfirmationssamtykke til samtykke til at fremme aktiviteter i din kirke.

Opret samtykkeerklæring

Gå til "Kontakter" og vælg "Samtykke" nederst ude i venstre side.

Du kan nu vælge at oprette et samtykke ved at klikke på "Opret erklæring":

Du skal nu angive en titel samt vælge om du vil skrive erklæringen direkte i tekstboksen:

...eller om du vil uploade et link til en samtykkeerklæring du allerede har liggende et sted:

Du kan indstille et samtykke til at være standard for alle nyhedsbreve - Hvis du markerer denne mulighed, vil alle kontakter, der abonnerer på et af dine nyhedsbreve, fremover også give deres samtykke til denne erklæring, når de tilmelder sig. Kun én af dine samtykketyper kan være knyttet til dine nyhedsbreve.

Sådan ser du samtykkeerklæring på en kontakt

Gå til Kontakter
Find kontakten og åbn den, ved at klikke på navnet
Klik på fanen "Indstillinger"
I boksen "Samtykke" kan du se status på deres samtykke

Sådan oprettes en liste over hvem har givet samtykke

Gå til "Kontakter"
Klik på "Opret ny" og vælg "Opret nyt filter"
Vælg "Tilføj regel"
Scroll ned til Samtykke-sektionen
Vælg hvilket samtykke, I ønsker at lave en liste over
For st se alle, der har givet samtykke, vælg 'Er registreret' (see billedet nedenfor)
Klik på 'Gem liste'

Opdateret den: 19/07/2024