Standard nyhedsbrev: Ændre logo og skift farve

Du kan ændre logoet for dit nyhedsbrev i dine ChurchDesk Indstillinger.

For at komme dertil skal du først klikke på dit navn i den blå bjælke øverst til højre og derefter klikke på "ChurchDesk Indstillinger".

Klik nu på "Kontakter" i det sorte sidepanel til venstre.

Rul ned til "Logo til organisation og nyhedsbrev". Upload et logo, eller fjern det aktuelt anvendte logo og erstat det med et andet:

Standard nyhedsbrev: Sådan skifter du farve

Når du er inde og redigere i dit nyhedsbrev under Kontakter > Beskeder > Nyhedsbrev skal du finde farveindstillingen i menuen i højre side af skærmen. Klik i den lille firkant for at gå til farvevælgeren. Vælg en farve og gem:

Hvis du vil ændre organisationens farve, dvs. standardfarven for dine nyhedsbreve kan du enten gøre det via nyhedsbrevet ved at klikke på teksten "Gå til indstillinger for at ændre jeres standard farve", så kommer du automatisk til jeres ChurchDesk indstillinger.

Eller du kan ændre farven på dit nyhedsbrev uafhængigt af oprettelsen af nyhedsbrevet i dine ChurchDesk instillinger. For at komme dertil skal du først klikke på dit navn i den blå bjælke øverst til højre og derefter klikke på "ChurchDesk Indstillinger" og så vælge "Kontakter" i det sorte område på siden til venstre.

Rul ned til "Farve til jeres nyhedsbrev". Vælg en farve her. Denne farve vil blive gemt som standardfarve for nyhedsbreve.

Opdateret den: 27/02/2024