Opret og send et standard nyhedsbrev

Åbn modulet Kontakter, og klik på “Beskeder" i den sorte bjælke til venstre.

Du opretter et nyt nyhedsbrev ved at klikke på den blå "Opret"-knap øverst til højre og derefter vælge "Nyhedsbrev".

Du er nu allerede i nyhedsbrevets "**Design**"-afsnit. Dette er den nyhedsbrev skabelon, som vi har leveret, og som du nu kan udfylde med indhold.

Logo og farve Du kan se, hvordan du indstiller eller ændrer et nyhedsbrevslogo og farve for nyhedsbrev ved at klikke her.

Coverbillede Når du flytter musemarkøren ind i dette område, vises en blå knap med teksten "Vælg billede". Vælg et passende billede blandt de billeder, du har uploadet til ChurchDesk.

Hovedoverskrift for beskeden Vælg en passende titel til dit nyhedsbrev, og tilføj den her ved hjælp af den højre knap "Tilføj".

Teksteditor Hvis du klikker på det tomme felt under editor linjen, har du mulighed for at skrive en personlig besked til dit sogn. Du kan få flere oplysninger om de muligheder, der tilbydes her, i den oversigt video, der er linket til ovenfor.

Indholdsområde Det er her, du kan indsætte det indhold, du har skrevet, og valgfrie overskrifter, hvis det er relevant. Rækkefølgen af ramme indholdet er fast og kan ikke ændres. Hvis du ikke har indhold til et af forslagene, skal du blot lade det være tomt. Det vil så ikke blive vist i det færdige nyhedsbrev.

Når du er færdig med at oprette nyhedsbrevet, skal du klikke på den anden fane til og fra i linjen ovenfor. Du har nu følgende muligheder:

Fra: Vælg mellem dig selv og dit sogn som afsender.

Til: Vælg, hvem beskeden skal sendes til (f.eks. en individuel kontakt, en liste...).

Emne: Er identisk med din overskrift fra afsnittet "Design".

Under besked detaljer finder du en forhåndsvisning af det nyhedsbrev, du netop har oprettet. Den venstre fane viser desktop-versionen, den højre fane viser visningen på mobile enheder.

Mere: Du kan kopiere eller slette nyhedsbrevet. Indstillinger fører dig til ChurchDesk-indstillinger relateret til nyhedsbrevet, f.eks. logo eller farve. Du kan finde flere oplysninger om dette i introduktionsvideoen ovenfor.

Gem: Gem dit nyhedsbrev som et kladder.

Send: Vælg, om du vil sende en testbesked til dig selv nu, planlægge udsendelsen til senere eller sende nyhedsbrevet med det samme.

Opdateret den: 27/02/2024