Opret lister via Filtre / Holdlister / Nyhedsbrevslister

Gå ind via Kontakter > Lister. Du vil nu se tre faner.

FILTRE - Kontakter, der matcher et sæt filterkriterier. Dette opdateres automatisk.
indeholder dine eksisterende (gamle) lister, der er oprettet ved hjælp af filterkriterier - disse har filtersymbolet for at gøre det klart. Disse lister er permanente, og skal slettes manuelt for at forsvinde.

HOLDLISTER - Nem administration af holdlister
Bruges til tidsafgrænsede aktiviteter, fx Babysalmesang, Konfirmander mv.
Disse lister er gode, hvis der fx er mulighed for at skifte hold i forløbet, eller hvis du har en venteliste, som folk skal overføres fra til hold.
Dette forudsætter dog, at disse oplysninger ( fx klasse / skole / Hold ) tilføjes i kontaktformularen via Tilføj felter fra kontakter og ikke fra Tilføj formularfelter.

Læs mere om Holdlister her.

NYHEDSBREVSLISTER
Denne fane indeholder listerne over nyhedsbrevsmodtagerne.

Hvis du åbner en nyhedsbrevsliste via "Opret - Opret nyhedsbrevsliste" i øverste højre hjørne, åbnes dette vindue:

Indtast en titel til nyhedsbrevslisten.
Vælg, om du vil overføre kontakter fra et eksisterende filter til den nye nyhedsbrevsliste. Selve det gamle filter forbliver parallelt med den nye nyhedsbrevsliste under Lister under fanen "Filter". Du kan slette den manuelt, hvis det er nødvendigt.
Til installationer i flere kommuner: Vælg, hvilke sogne kontakterne på denne nyhedsbrevsliste skal være tilknyttet, og hvilke sogne der har lov til at bruge denne nyhedsbrevsliste.
Gem listen ved at klikke på "Opret".

Læs mere om Nyhedsbrevslister her.

Opdateret den: 14/04/2023