Sådan tilføjer du kontakter til en nyhedsbrevsliste

Der er to måder at tilføje eksisterende kontakter til en nyhedsbrevsliste på:

Overførsel af et eksisterende filter ved oprettelse af en ny nyhedsbrevsliste

Hvis du åbner en nyhedsbrevsliste ved at klikke på "Opret - Opret nyhedsbrevsliste" i øverste højre hjørne, åbnes dette vindue:

Indtast en titel til nyhedsbrevslisten.
Vælg, om du vil overføre kontakter fra et eksisterende filter til den nye nyhedsbrevsliste. Selve det gamle filter forbliver parallelt med den nye nyhedsbrevsliste under Lister under fanen "Filter". Du kan slette den manuelt, hvis det er nødvendigt.
Til installationer i flere kommuner: Vælg, hvilke sogne kontakterne på denne nyhedsbrevsliste skal være tilknyttet, og hvilke sogne der har lov til at bruge denne nyhedsbrevsliste.
Gem listen ved at klikke på "Opret".

De kontakter, der var knyttet til det tidligere filter, er nu på den nye nyhedsbrevsliste.

Tilføjelse manuelt i profilen for den enkelte kontakt

Find den pågældende kontakt i modulet Kontakter.
Klik på kontaktpersonens navn for at åbne den tilhørende profil.
Klik på fanen "Indstillinger".
I feltet "Abonnementer på nyhedsbreve" skal du afkrydse de(n) relevante nyhedsbrevsliste(r).

Kontakten er nu på de(n) valgte nyhedsbrevsliste(r).

Opdateret den: 14/04/2023