Indsæt pdf- eller wordfil i nyhedsbrev

Indsæt pdf- eller wordfil i ChurchDesk

Sådan indsætter du en fil i nyhedsbrev

Husk at uploade filen til jeres ChurchDesk filarkiv først. Se vejledning her.

Gå til det nyhedsbrev, hvor du vil indsætte filen og klik på "rediger"
Marker det stykke tekst, der skal fungere som link, fx "referat fra sidste menighedsrådsmøde"
Klik på link-ikonet og begynd under "søg efter indhold" at skrive navnet på filen. Vælg den på listen, når den kommer frem. Alternativt kan du også skrive filens URL under "Link URL"
Vælg om filen skal åbnes i samme vindue eller i et nyt
Klik på "indsæt link"
Afslut med at gemme

Opdateret den: 25/09/2023