Artikler om: Grupper

Filer

På denne side kan du læse om:
Introduktion til Filer
Upload filer til en mappe
Flyt en fil til en mappe
Rediger en fil
Del en fil via link
Slet en fil
Download en fil
Filtyper i filarkivet
Filstørrelser i filarkivet

Værd at vide før du går i gang

Du kan redigere, flytte og slette alle filer og billeder du selv har lagt op.
Hvis du ønsker at redigere, flytte eller slette en fil / billede, som en anden har uploadet, skal du være medlem og gruppeadministrator i den gruppe, som filen / billedet er uploadet til.

Introduktion til Filer

Du finder Filer under Grupper. Det første du får vist er en oversigt over alle filer og billeder, som er lagt op i de grupper du er medlem af.
Du har her følgende muligheder

Ny mappe: Her kan du oprette en mappe og knytte den til en gruppe, som du er medlem af. Under gruppen kan du se alle filer tilknyttet den gruppe
Upload filer: Upload filer til arkivet uden at lægge dem i en specifik mappe
Sortere filerne: Du kan sortere filerne efter type, uploaded af, gruppe, størrelse samt sidst ændret ved at klikke på overskriften i kolonne overblikket
Søg: Du kan søge efter en fil i hele arkivet ved at bruge søgeboksen i øverste højre hjørne. Du kan herefter vælge om du vil udvide eller begrænse resultatet til hele filarkivet eller kun den nuværende mappe

Upload filer til en mappe

Klik først på den ønskede mappe i oversigten, således at du kommer ind i mappen. Herfra kan du uploade filer direkte til mappen.

Du tilføjer en fil ved at trække den ind i dialogboksen eller finde den på computeren. Herefter vælger du om filen skal udgives på hjemmesiden, eller om den kun skal være tilgængelig i en specifik gruppe. Bemærk, at du kan uploade flere filer ad gangen

Flyt en fil til en mappe

Markér den enkelte fil, som du vil flytte, i oversigten og vælg knappen "Flyt"

Herefter kan du vælge den ønskede mappe i den dialogboks som åbner.

Rediger en fil

Rediger en fil ved at klikke på blyant-ikonet længst til højre

Du kan ændre filens titel, synlighed (om filen også skal deles på hjemmesiden) og tilføje et emneord.

Du kan dele en fil med personer, som ikke er brugere af ChurchDesk. Åben filen fra oversigten i Filer og klik på link-ikonet i øverst højre hjørne.

Slet en fil

Du kan slette en fil ved at markere den pågældende fil i oversigten og vælge den røde knap "Slet"

Download en fil

Vælg den fil du ønsker at downloade ved at markere den i filoversigten og tryk så på knappen "Download"

Filtyper i filarkivet

ChurchDesk understøtter disse filtyper

Medie filer (video og lyd): avi, m4a, mp3, mp4, mpg, wav, wma, wmv
Dokumenter: csv, doc, docx, numbers, odt, odf, pages, pdf, pps, ppsx, ppt, pptx, pub, txt, xls, xlsx
Billeder: gif, jpeg, jpg, png, psd, tiff
Komprimerede filer: rar, zip
Andet: 3g2, 3gp, afm, cap, capx, eps, idml, indd, key, ogg, ogv

Filstørrelser i filarkivet

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at lægge filer større end 100mb. i filarkivet. Ønsker du eksempelvis at lægge en film på hjemmesiden anbefaler vi at du lægger filmen på youtube og herefter embedder youtube-klippet i enten dit blogindlæg eller på din hjemmeside.

Opdateret den: 22/08/2023