Informer påmeldte deltakere om et avlyst arrangement
Denne veiledningen beskriver hvordan du informerer deltakere som har meldt seg på via et påmeldingsskjema, om at et arrangement er avlyst.
Den omfatter følgende tre trinn:
- Merk arrangementet som «Avlyst», som beskrevet i artikkelen om avlysning av arrangementer.
- Lukk påmeldingsskjemaet for å hindre flere påmeldinger.
- Gi beskjed til dem som allerede har meldt seg på.
Lukk påmeldingsskjemaet
For å sikre at ingen nye melder seg på et avlyst arrangement, bør du lukke skjemaet:
- Gå til "Innkommende" > "Nettskjemaer"
- Klikk på Handlinger ved siden av det aktuelle skjemaet
- Velg Lukk skjema
Når skjemaet er lukket, vises det en rød melding på nettsiden ved alle tilknyttede arrangementer – også hvis arrangementet er en del av en serie.

Send melding til de påmeldte
De som allerede har meldt seg på, får ikke automatisk en melding. Du kan likevel enkelt lage en mottakerliste ut fra svarene i skjemaet og sende en felles melding:
- Gå til Lukkede skjemaer
- Klikk på Handlinger > Se svar
- Klikk på den blå knappen Opprett filter
- Klikk på Lagre liste - gi listen et navn og klikk på Lagre
- Klikk nå på Send melding og send en e-post til alle på listen
På den måten kan du enkelt sende en felles melding til alle – og hver deltaker mottar den som en individuell e-post.



Oppdatert på: 09/11/2026
Tusen takk!
