Artikler om: Formularer

Sælg billetter med ChurchDesk

ChurchDesk Formularer kan ikke kun bruges til at holde din kontaktdata opdateret, de kan også hjælpe dig med at administrere dine forskellige arrangementer. I denne artikel vil vi gennemgå følgende:

Sælg billetter til et betalende arrangement
Håndter forskellige billettyper
Tilbyd gratis billetter til et gratis arrangementer
Del din formular på sociale medier og din hjemmeside
Luk automatisk din formular, når der er udsolgt

Tip: Brug en af vores skabeloner for at komme hurtigere i gang!

Sælg billetter til et betalingsarrangement



Det er nemt at sælge billetter til sine betalingsarrangementer i ChurchDesk. Alt du skal gøre er, at oprette en formular og trække et billetfelt ind i formularen. Du finder billetfeltet i bunden af listen over felter, som du kan finde i venstre side af formular-byggeren.

Så snart du tilføjer billetfeltet kan du give din billet en titel, angive antal billetter tilgængelige og herefter prisen for billetten. Når du er færdig med din formular og trykker  ‘Gem’ vil vi bede dig om at bekræfte vores betingelser samt den ønskede valuta. Det er alt.

Bag kulissen
Så snart du tilføjer en billet med en pris til din formular, opretter vi et betalingsprojekt for dig i ChurchDesk Betalinger og linker det med formularen. Således kan du nemt få et overblik over alle dine betalinger som du har modtaget i billetsalg. Herfra kan du også nemt exportere betalingsoplysningerne eller give din kassér adgang uden at skulle have adgang til besvarelserne for formularen.

Fra ChurchDesk Betalinger kan du også holde øje med, hvornår den næste overførsel fra ChurchDesk forventes. Hvis du har brug for at læse mere om ChurchDesk Betalinger vil vi anbefale dig at læse denne artikel.

For hver betaling/donation du modtager via ChurchDesk, vil der blive trukket et gebyr. Du kan læse mere her. Håndtering af gratis billetter i ChurchDesk er selvfølgelig gratis!

Håndter forskellige billettyper



Du kan tilføje forskellige billettyper for eksempelvis at tilbyde forskellige billetpriser afhængig af alder. Hver billettype kan have forskellig titel, pris og antal af billetter tilgængelige.

Eksempler

Voksen (Kr. 100,00)
Barn 4 - 16 år (Kr. 50,00)
Barn 0 - 4 år (Gratis)

ELLER HVAD MED...

Fredag (Kr. 50,00)
Lørdag (Kr. 50,00)
Begge dage (Kr. 80,00)

ELLER MÅSKE SÅDAN HER...

Adgangsbillet (Kr. 150,00)
Madbillet (Kr. 50,00)
1xDrikkevare (Kr. 10,00)

Tilbyd billetter til et gratis arrangement



Hvis du har behov for at tilbyde billetter til et gratis arrangement skal du bruge stort set samme fremgangsmåde som, hvis det var betalende. Du skal oprette en formular og herefter trække et billetfelt ind i formularen. Billetfeltet finder du i bunden af listen over felter til venstre for formular-byggeren.

Ligesom for et betalende arrangement skal din billet have en titel. Samtidig kan du også tilføje et maks. antal af billetter. For at tilbyde en gratis billet skal du lave prisfeltet være tomt. Nu vil billetten blive vist som på billedet nedenfor.



Billetter sendes pr. e-mail



Når formularen er indsendt, sendes mail med et antal nummererede billetter til den der har bestilt. Billetten indeholder Arrangementets navn (= formularens navn), navn på den der har bestilt samt et ID-nummer. Billettens layout kan ikke ændres.

E-mail med billetter sendes uafhængig af kvitterings e-mail.

Del din formular på sociale medier og din hjemmeside



Det er selvfølgelig vigtigt at folk ved at dit arrangement finder sted og at det er nemt for dem at vide, hvordan de kan få fat i en billet. Når du har oprettet din tilmeldingsformular i ChurchDesk vil du få et unikt link. Vi anbefaler at du deler dette link som måske stedet som muligt. Her er et par eksempler:

Indsæt link til tilmeldingsformularen i begivenhedens beskrivelse i ChurchDesk Kalenderen
Indsæt linket på din hjemmeside, eks. i en tekstvisning
Opret en facebook begivenhed og indsæt linket i feltet ‘Webadresse til billetter’



Luk automatisk din formular, når der er udsolgt



Hvis du har angivet et max antal billetter for dine forskellige billettyper vil formularen automatisk lukke ned, når alle billettyper er udsolgt. Når folk forsøger at tilgå formularen vil de blive fortalt at den er udsolgt.

Vi anbefaler også at du tilføjer en slutdato i indstillingerne for din formular. Derved undgår du at folk ved en fejl kommer til at købe billetter til arrangementet efter det er afholdt.

Opdateret den: 21/04/2023

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!