Del en formular som et link eller i dit nyhedsbrev

Når du har oprettet formularen, kan du dele den på forskellige måder på din hjemmeside, sociale medier eller e-mails.

Du kan kopiere linket og sende det f.eks. som en e-mail eller linke til det på din hjemmeside.

Til Churchdesk-hjemmesider anbefaler vi enten et link i brødteksten i et tekstmodul:

Eller et link på en knap (knapmodul):

Husk at klikke på det grønne flueben først og derefter på den blå "Publicer"-knap øverst til højre til sidst.

Indsæt formularen på din hjemmeside via en iFrame.

Du kan også indlejre din formular på din hjemmeside via en iFrame-kode.

Kopier iFrame-koden.
Gå til redigeringsvisningen på din hjemmeside.
Vælg den tilsvarende side
Indsæt koden der. For ChurchDesk-hjemmesider skal du bruge et HTML-modul til dette og indsætte koden der. Husk at klikke på det grønne flueben først og derefter på den blå "Publicer"-knap øverst til højre til sidst.

Opdateret den: 19/10/2023