Kombiner begivenhed og formular

Denne vejledning gælder kun for de nye responsive hjemmesidetemaer

På formularen:

Opret formular til tilmelding i formularerne. Sørg for unikt navn i titel (dato og klokkeslæt)
Læs evt. mere om formularer her

På begivenheden:

Klik på begivenheden i kalenderen![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/52e5fd79dd351c00/8b9f6e33-260f-4b36-8826-4bb566_dhcrlz.jpeg)
Klik på den grønne knap "Tilføj tilmelding"
Vælg den rigtige formular på listen (nyeste formularer øverst) og klik "Tilføj"

Formularen er nu tilføjet begivenheden

I kalendervisning på hjemmeside er der nu kommet en knap til tilmelding:![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/786a9e9e8e27cc00/2a434d42-4f7e-4145-8203-dda9fe_1n9xjh0.png)
Og på begivenheden vises tilmeldingsformularen under beskrivelse af begivenheden: