Læg en formular på hjemmesiden

Der er flere måder at dele en formular på din hjemmeside. Herunder kan du lære tre metoder, som enten er at indsætte formularlink på en tekst, en knap eller at indsætte en såkaldt IFrame-kode, så formularen ligger direkte på jeres side.

Note: Du skal kopiere linket til en formular, for at udføre disse steps. Derfor skal du have oprettet en formular inden du gennemgår denne vejledning. Se her hvordan du opretter en formular.

Kopiér først og fremmest linket til den formular, som du gerne vil lægge på hjemmesiden. Gå til Formularer > klik på en formular du vil dele > klik Kopier ved linket:

Åben hjemmesidedesigneren og gå til den side hvor du vil lægge formularen som link på en tekst (hvis du vil lave en helt ny side kan du læse om det her.)
Dobbeltklik på teksten, markér den tekst hvor linket skal være og vælg link-ikonet
Klik dernæst på "Link"

Til sidst indsættes linket i det tredje felt således. Afslut med indsæt.

2. Indsæt formular på en knap

Kopiér først og fremmest linket til den formular, som du gerne vil lægge på hjemmesiden. Dette er forklaret under punkt 1.
Hvis du ikke allerede har en knap, skal du lave en, læs mere her.
Når du har en knap kan du dobbeltklikke på den, så du kommer ind i redigeringen:

Du kan nu vælge "Linktype" og der skal det være "Ekstern URL". Linket lægges i feltet nedenunder:

Afslut ved at klikke på den grønne knap med fluebenet.

3. Indsæt en formular direkte på en side (som en iFrame)

Gå til Formularer
Åbn den relevante formular
Klik på knappen "</> iFrame kode"

Kopier koden i boksen:

Nu du har lavet formularen som en iFrame, skal du gå til din hjemmeside og vælge en side, hvor du vil indsætte denne formular.

Indsæt iFrame kode på en side

Gå ind på hjemmesidedesigneren
Klik på den side du vil have formularen skal vises
Tilføj en ny, tom række der hvor du ønsker formularen skal være:

Tilføj nu et modul i kolonnen - her skal du vælge et HTML modul:

Indsæt herefter iFrame-koden i HTML-modulet:

Afslut med flueben.
Du kan nu se formularen direkte på siden:

Husk altid at publicere på den blå knap "Publicer" oppe i højre hjørne, så dine ændringer kan ses live på hjemmesiden.

Opdateret den: 18/07/2024