Artikler om: Betalinger

Betalinger FAQ

Hvordan virker det?

Vi samarbejder med Stripe, når vi accepterer betalinger. For at gøre det så let som muligt, vil du slet ikke opdage, at vi bruger en tredjepartsudbyder. Du får sikkerhed og pålidelighed uden at skulle bruge flere forskellige systemer.

Med Betalinger kan du administrere alt fra dit ChurchDesk. Vi mener ikke, at det kan gøres bedre.

Hvem er Stripe?

Stripe behandler hvert år flere millioner dollars for titusinder af firmaer verden over. Disse inkluderer både Fortune 500s og mindre firmaer. Du kan læse meget mere på www.stripe.com

Er det sikkert?

Stripe overgår selv de mest strikte industriers standarder for sikkerhed. De bliver også evalueret af en PCI-certificeret auditør og er certificeret til et PCI Service Provider Level 1 (det er det højest mulige niveau.) Du kan lære mere om de tekniske detaljer om Stripes sikre infrastruktur her: https://stripe.com/help/security

Hvad koster det?

Danmark:
Af hver transaktion tages der 2,60% (afrundet til den nærmeste øre) samt et fast gebyr på 2,00 kr.

Udenfor EU og UK - supporterer vi NOK, CHF, SGD, MXN, USD & CAD:
Af hver transaktion tages der 3.90% (afrundet til det nærmeste cent) samt et fast gebyr på $ 0.37.

Er din valuta ikke inkluderet? E-mail os endelig på support@churchdesk.com. Så tilføjer vi den til listen.

Hvilke betalingskort kan benyttes?

Med Stripe kan langt de fleste kredit- og debetkort bruges, uafhængigt af hvor i verden din kunde bor. Vi kan indtil videre modtage Visa, MasterCard, og American Express.

Læs mere om Stripe

Jeg er blevet bedt om at tilføje billede til verification?

Dette betyder at vores betalingsleverandør kræver ekstra dokumentation. I disse tilfælde vil ChurchDesk håndtere det på kundens vegne.

Hvordan udbetales donationer og betalinger?

Betalinger perioder opgøres 10 dage før den sidste dag i måneden. Totalbeløbet for perioden vil udbetales til sognets konto på den sidste bankdag i måneden.

Udbetalinger kan variere med 1-2 dage alt efter valg af bank.

Kan der betales med MobilePay og andre mobile betalinger?

Fra ChurchDesks donationswidget kan brugere betale med MobilePay, Google Pay og Apple Pay. Indbetalinger fra MobilePay går direkte i kirkens MobilePay aftale uden om Stripe. Betalinger til Google Pay og Apple Pay går via betalingskort sammen med øvrige betalinger gennem Stripe.

Der lægges ikke andre gebyrer på MobilePay betalinger, end dem der opkræves af MobilePay.

Hvordan kan jeg ændre mit sogns IBAN?

Du kan ikke selv ændre IBAN-nummeret. Hvis du ønsker at ændre dit sogns IBAN-nummer, skal du kontakte support@churchdesk.com sammen med en anden kirkelig repræsentant i Cc. Cc er nødvendigt på grund af EU's foranstaltninger til forebyggelse af svig. Når vi modtager denne besked, ændrer vi IBAN-nummeret for dig.

Opdateret den: 14/03/2023