Artikler om: Betalinger

Overførsler

Under fanen 'Overførsler' i Betalinger får du vist de seneste overførsler, som er lavet til kirken, samt kommende overførelser. Du får også vist beløbstørrelser, antal overførsler og lignende.

Opsætning af overførelser

For at kunne modtage betalinger & donationer skal du have udfyldt nogle grundlæggende informationer, som bankkonto, så vi ved hvor pengene skal sendes til.

Du kan udfylde informationerne her:

Klik på dit navn i den blå bjælke
Vælg ChurchDesk Indstillinger
Klik på Betalinger i den sorte bjælke til venstre

Såfremt du er logget ind i ChurchDesk, kan du blot klikke på linket her: Opsætning af overførelser

Følgende information skal udfyldes for at kunne modtage donationer og betalinger:

CVR nummer: Hvis I ikke har noget CVR nummer kan du skrive 0 i feltet. Bemærk at det er kirkens ansvar at sikre tilladelse til at kunne modtage donationer.
IBAN-nummer: IBAN-nummeret skal angives uden mellemrum.

Opdateret den: 21/04/2023