Artikler om: Betalinger

Donationswidget

Donationswidgeten viser automatisk alle dine aktive donationsprojekter. Den kan indlejres på ethvert websted. Denne artikel viser dig, hvordan du tilpasser din donationswidget, og hvor du kan finde koden og QR-koden til deling.

Du finder ikonet for widgeten i den sorte sidebar til venstre i modulet "Betalinger".

Det er her, du tilpasser din widget. Du kan tilpasse tre forskellige farver:

Primærfarve: Baggrund for overskriften, beløbsfelterne og donationsknappen.
Sekundær farve: Baggrund for din beskrivelse.
Tertiær farve: Baggrund for beløbsfelterne og donationsknappen.

Tekstfarven kan ikke ændres. Den er automatisk standardiseret til enten hvid eller sort afhængigt af baggrundsfarven for at overholde EU's retningslinjer for tilgængelighed.

Der er et eksempel nedenfor, så du kan se, hvordan din donationswidget kommer til at se ud. Den viser automatisk en oversigt over alle dine aktive donationsprojekter. Du får flere detaljer om et projekt ved at klikke på dets overskrift.

Gem dine indstillinger ved at klikke på "Gem" i øverste højre hjørne.

Til højre finder du mulighederne for at dele din widget: Koden til at integrere widgeten på et hvilket som helst websted og en QR-kode.

Kode til indsætning af widget'en på et websted

Klik på "Hent koden":

Klik på "Kopier kode":

Du kan nu bruge denne kode til at integrere widgeten på et hvilket som helst websted.

QR-kode

Hvis du klikker på "Download QR-kode", downloader du automatisk QR-koden til widget'en.

Du kan bruge den på plakater rundt omkring i din kirke, så folk nemt kan scanne den og dermed få information om dine projekter og donere på farten.

Hvad sker der, når jeg klikker på widgeten for at donere?

Når du klikker på et projekt, får du mulighed for at vælge enten det lave, mellemstore eller høje beløb, der er forudindstillet i projektet, eller du kan skrive dit eget beløb:

Når du klikker på "Donér", kan du vælge at betale med dit kreditkort eller mobile pay eller (på mobilen) via Google Pay eller Apple Pay.

Hvis du ønsker det, kan du indtaste dit CPR-nr. tikl fradrag.

Opdateret den: 19/04/2023