Artikler om: Betalinger

Opret et betalingsprojekt

Betalinger og donationer bliver håndteret i projekter, som giver mulighed for at få overblik over de forskellige formål. Du kan oprette et projekt til donationer eller betalinger under "Tilføj projekt". Donationer giver mulighed for at modtage CPR-numre i fbm fradrag til SKAT.

Tilføj en titel, start- og slutdato, beskrivelse og et billede.
Datofunktionen giver dig mulighed for at kontrollere i hvilken periode, du vil modtage betalinger & donation. Systemet fortæller automatisk, at projektet er afsluttet, hvis nogen forsøger at betale eller donere uden for den tidsramme, du har valgt.

E-mailkvittering

Vi har allerede oprettet en kvittering for dig. Du kan vælge at redigere denne eller oprette en hel ny kvittering selv.

Gør dine e-mails mere personlige ved at bruge de flettefelter, som er vist under beskeden. Systemet vil automatisk bruge de informationerne betaleren eller donation indtaster.

Kvitteringsside

Når betalingen er modtaget vil brugeren få vist en kvittering. Vi har allerede oprettet en skabelon, og du kan også ændre og personliggøre denne.

Del dit projekt

Alle projekter får automatisk et unikt link, som leder brugeren direkte til betalingsformularen. Du kan f.eks. dele linket i e-mails, SMS'er, på sociale medier og på hjemmesiden. Betalingsformularen virker på alle enheder og er responsiv til tablets og smartphones.

Luk eller slet projekter

Gå til et projekt ved at klikke på projektets navn.
Klik på mere og vælg så luk projekt eller slet projekt.

Vigtigt: Når du har lukket et projekt, er det ikke muligt at åbne det igen. Du kan i stedet kopiere projektet og bruge den nye udgave.

Et projekt som har modtaget donationer eller betalinger kan ikke slettes.

Opdateret den: 21/04/2023