Opret, rediger og slet lister

Hvad er en liste og hvad bruges det til?

I ChurchDesk er det muligt at opdele kontakter i forskellige lister. Lister gør det nemt for jer at kommunikere målrettet til en gruppe af mennesker fremfor at skrive det samme til alle.

Nogle kontakter er interesserede i børneaktiviteter, andre senioraktiviteter og helt andre i koncerter eller lignende. En liste er således en gruppe af kontakter, som har fælles kriterier, som du definerer når du opretter lister.

Resultatet er, at du eksempelvis kan sende nyheder om koncerter til dem, som er interesseret i det og andre nyhedsbreve til de kontakter, som har andre interesser.

Tilføj liste

I Kontakter kan du oprette lister på to måder:

Fra Emneord i den sorte bjælke
Fra Kontakter, hvor du kan oprette smarte lister, der automatisk opdaterer dine lister.

Opret fra Emneord

Du kan nemt oprette en liste fra et af dine emneord. Klik på "Emneord" i den sorte bjælke til venstre. Her har du et overblik over alle dine emneord og du kan oprette en liste ved at klikke på knappen "Opret som liste."

Opret automatisk liste

Under Kontakter kan du fra venstre side se alle dine lister. Herfra kan du også oprette en ny.

Klik "Opret ny liste".

Nu vil du blive bedt om at tilføje en regel. Regler afgører hvilke kontakter der automatisk tilføjes til en liste. Så snart en kontakt ikke længere matcher listens regler vil de automatisk blive fjernet fra listen igen.

Eksempler på regler kunne være:

Formular titel er Babysalmesang: Vil tilføje alle kontakter som har besvaret formularen med titlen Babysalmesang til listen.

Senest kontaktet mere end 100 dage siden: Vil tilføje alle kontakter som ikke har modtaget beskeder fra jer i mere en 100 dage til listen.

Samtykke: Modtag nyheder fra [din kirke] er registreret: Vil tilføje alle kontakter som har afgivet et sammetykke til listen.

Afmeldt e-mail er ja: Vil tilføje alle kontakter som har afmeldt sig alt e-mail kommunikation.

Lister kan oprettes med en eller flere regler og enten opfylde alle eller nogle. Når du har vagt dine regler skal du blot gemme listen og give den et passende navn.

Bemærk: Alle kontakter, som bliver tilføjet senere eller på anden vis senere opfylder reglerne bliver automatisk tilføjet til listen.

Slet liste

Klik på "Lister" i den sorte bjælke. Find listen du ønsker at slette, klik på knappen "Mere" og vælg "Slet liste."

Opdateret den: 18/04/2023