Artikler om: Formularer

Opret og rediger en formular

Det første, du ser, når du går til ChurchDesk Forms, er en oversigt over de formularer, du allerede har oprettet. Du kan hurtigt se antallet af svar, hvornår formularen blev oprettet, samt formularens status (åben eller lukket).

Klik på knappen "Opret". Du kan nu vælge, om du vil oprette en form fra en skabelon eller et blankt lærred.

At bruge en skabelon er en fantastisk måde hurtigt at oprette den formular, du har brug for. Du kan enten vælge at bruge den, som den er, eller tilpasse den til dine behov.

Opret en ny form

At oprette en ny form har to trin

Byg formularen: Træk og slip de felter, du har brug for
Formularindstillinger: Beslut, hvordan formularen skal fungere

Byg formularen
Sørg for at skrive en passende titel og beskrivelse, så det er let for folk at forstå formålet med formularen og hvorfor de skal udfylde den.

ChurchDesk Forms er integreret med ChurchDesk People, og derfor kan du tilføje to typer sektioner og felter i din formular.

Tilføj formularfelter: Vælg fra de forskellige felttyper. Tilpas og bestem, hvordan de skal fungere.
Tilføj kontakt felter: Dette er felter, du også har i People, og som automatisk opretter kontakter i People, hvis en respondent angiver enten e-mail eller mobiltelefonnummer i deres svar. Du kan kun tilføje people-felter til formularen, når du har tilføjet sektionen "Navn og e-mail".

Alle felter kan indstilles til valgfri eller påkrævet. Alle formularfelter kan også indstilles som et "følsomt" felt, så kun brugere med tilladelsen "kan få adgang til følsomme oplysninger" kan læse oplysningerne.

Formularindstillinger
Du kan nemt bestemme, hvordan du vil have formularen til at åbne, lukke samt tilpasse en besked til de mennesker, der svarer på din formular. Du kan specificere, om der er en ChurchDesk-bruger, som skal modtage en meddelelse for hver indsendelse.

Bemærk også, at du kan tilføje, hvilke emneord kontakter oprettet fra formularen skal have i ChurchDesk People. Du kan angive, at formularen skal lukkes efter en bestemt svargrænse. Endelig kan du tilføje et donationsprojekt til formularen.

Rediger en form

Du kan ændre alt indholdet, herunder felter og indstillinger på en formular, så længe du endnu ikke har modtaget svar på din formular. Derfor anbefaler vi, at du ikke deler formularen, før du har testet den ordentligt ved at give et test-svar, som du kan slette, hvis du har brug for at foretage ændringer i formularen.

Opdateret den: 01/08/2024