Du har mulighed for at overføre dine eksisterende nyhedsbrevslister, der er oprettet ved hjælp af filtre, til opdaterede nyhedsbrevslister i det nye format.

Der er to mulige udgangspunkter for dette:

1. Du er i opsætningsguiden og bliver spurgt, om du vil migrere kontakter fra et eksisterende filter.

2. Du opretter en ny nyhedsbrevsliste under "Kontakter - Lister".

Til 1. Du er i opsætningsguiden

Du har klikket på "Næste" i installationsguiden. Du er nu her:

Du vil nu først blive bedt om at angive en titel for den nye nyhedsbrevsliste.
Hvis du har indtastet en titel og ønsker at overføre et tidligere filter, skal du nu vælge "Ja, tilføj kontakter fra et nuværende filter".
Du kan nu vælge navnet på det aktuelle filter, som du vil migrere, i feltet nedenfor. Selve det gamle filter forbliver parallelt med den nye nyhedsbrevsliste under Lister under fanen "Filter". Du kan slette den manuelt, hvis det er nødvendigt.
Til installationer i flere kommuner: Vælg, hvilke sogne kontakterne på denne nyhedsbrevsliste skal være tilknyttet, og hvilke sogne der har lov til at bruge denne nyhedsbrevsliste.
Endelig skal du vælge, hvilket af dine samtykker der skal være standardsamtykket for den nye nyhedsbrevsliste. Vi har oprettet en skabelon til dette, men du kan også selv oprette et nyt samtykke under "Samtykke".
Når du har valgt, om du vil bruge widget'en på dit websted, skal du gemme dine indtastninger, og filteret vil blive overført.

Til 2. Du opretter en ny nyhedsbrevsliste under "Kontakter - Lister".

Du befinder dig i området "Lister". Du vil nu se to faner:

Den første fane indeholder dine eksisterende (gamle) lister, der er oprettet ved hjælp af filterkriterier - disse har filtersymbolet for at gøre det klart.

Den anden fane indeholder listerne over nyhedsbreve.

Hvis du åbner en nyhedsbrevsliste via "Opret - Opret nyhedsbrevsliste" i øverste højre hjørne, åbnes dette vindue:

Indtast en titel til nyhedsbrevslisten.
Vælg, om du vil overføre kontakter fra et eksisterende filter til den nye nyhedsbrevsliste. Selve det gamle filter forbliver parallelt med den nye nyhedsbrevsliste under Lister under fanen "Filter". Du kan slette den manuelt, hvis det er nødvendigt.
Til installationer i flere kommuner: Vælg, hvilke sogne kontakterne på denne nyhedsbrevsliste skal være tilknyttet, og hvilke sogne der har lov til at bruge denne nyhedsbrevsliste.
Gem listen ved at klikke på "Opret".

I begge tilfælde er de kontakter, der var knyttet til det tidligere filter, nu på den nye nyhedsbrevsliste.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!