Global Data til hjemmesiden

Sådan tilføjer du Global Data til hjemmesiden

Global Data er en funktion i hjemmesidedesigneren, hvor du kan gemme alle vigtige oplysninger om din kirke, dit personale og dine tjenester, f.eks. adresse, telefonnummer, servicelister, privatlivspolitik og meget mere.

Du finder det under Indhold:

Det er smart at bruge den funktion, så alt kan opdateres automatisk derigennem. Hvis du har sat modulerne på din hjemmeside op til at synkronisere med Global Data, vil det blive opdateret på hele din hjemmeside, når du har indtastet den i Global Data og klikket på Publicer/Offentliggør Der er ingen grund til at klikke gennem alle dine sider og opdatere adressen hver gang - at have en såkaldt central "datahub" sikrer, at alle dine oplysninger er synkroniserede og opdaterede. Det samme gælder logo, åbningstider, mm:

Opdateret den: 11/03/2024