Tekstmodul

På denne side:

Tilføj og rediger tekst
Rediger modulets design

Brug tekstmodulet, når du vil inkludere tekst på din hjemmeside. Du kan tilføje et Tekst-modul ved at vælge Tekst under kategorien Tekst og struktur i + Tilføj modul overlay.

På modulet kan du enten redigere modulets design eller selve teksten. Rediger teksten ved at dobbeltklikke et vilkårligt sted på den eksisterende tekst, så du kommer direkte til teksteditoren.

Tilføj og rediger tekst

Når du redigerer tekst i tekstmodulet, vises teksteditoren øverst i designeren som vist nedenfor.

Teksteditoren giver dig masser af muligheder for at style og formatere teksten på din hjemmeside. Du kan enten indstille enhver tekst, du har fremhævet, til at arve en af dine foruddefinerede tekststile fra Globalt design, eller du kan ændre formateringen lokalt. For at anvende en tekststil skal du vælge en fra rullemenuen Design i øverste venstre hjørne af teksteditoren.

Teksteditoren understøtter Googles skrifttyper.

Sådan tilføjer du Global Data i tekst: At tilføje information fra Global Data til et tekstmodul er enkelt og sikrer, at dine virksomhedsoplysninger altid er opdaterede overalt på din hjemmeside. For at tilføje Global Data til din tekst skal du klikke på globusikonet i teksteditoren, vælge Indsæt og vælge den relevante information fra dropdown-menuen.

Den tilsvarende information fra Global Data bliver automatisk indsat i dit afsnit via et Global Data-tag og opdateres dynamisk, når du ændrer det tilsvarende indhold i Global Data. Hvis du f.eks. bruger tagget [firmanavn], vil editoren automatisk hente dit firmanavn fra Global Data. Hvis du efterfølgende ændrer navnet i Global Data, vil det straks blive afspejlet i den tekst, hvor du har indsat tagget.

Rediger modulets design

Hold musen over modulet, og vælg en mulighed fra Design i dropdown-menuen. Her kan du ændre baggrund, ramme, mellemrum og animation

Baggrund: skift baggrunden på dit modul til enten en farve eller et billede.
Ramme: tilføj en ramme omkring din tekst, og angiv stil, bredde, radius og farve.
Mellemrum: tilføj afstand enten mellem din tekst og modulrammen (indreafstand) eller uden for modulet (margen).
Animation: her kan du tilføje en animation til det specifikke modul.

Opdateret den: 07/03/2024