Modul til Instagram-feed

På denne side:

Tilslutning til Instagram
Indstillinger
Afbrydelse af forbindelsen til Instagram

Brug Instagram-feedmodulet til at vise billeder fra din Instagram-konto direkte på din hjemmeside. Hver gang du tilføjer et nyt billede på Instagram, vises det automatisk også på Instagram-feedmodulet.

Fra overlayet + Tilføj modul tilføjer du et Instagram-feedmodul ved at vælge Instagram-feed i kategorien Sociale medier.

Tilslutning til Instagram

Klik på TILSLUT INSTAGRAM på modulet, log ind på din Instagram-konto, og godkend modulet, så det kan hente billeder fra din Instagram-konto og vise dem på din hjemmeside.

Når modulet er synkroniseret med din Instagram-konto, vil det automatisk vise alle nye billeder, du tilføjer på Instagram.

Instagram-feedet viser op til maksimalt 100 billeder fra din Instagram-konto. Hvis du har mere end 100 billeder, viser det de senest tilføjede.

Understøttede medier:** Kun billeder fra Instagram vises i Instagram-feedmodulet. Videoer vises ikke. For indlæg med flere billeder vises kun det første billede i indlægget i Instagram-feedmodulet. Hvis besøgende klikker på billedet, føres de til Instagram og kan gennemse andre billeder, der er en del af det samme opslag.

Design

I kategorien Design kan du ændre baggrund, ramme og mellemrum på dit Instagram-feedmodul.

Du kan også tilføje en animation til modulet for at give det en mere dynamisk virkning.

Indstillinger

I kategorien Indstillinger kan du ændre en række visningsindstillinger:

Billedformat: Som standard viser modulet billeder i det samme firkantede format, som de vises i på Instagram. Du har dog mulighed for at vælge at vise billeder i et andet størrelsesforhold, som måske passer bedre til dit overordnede layout på hjemmesiden.
Antal billeder vist: Vælg, hvor mange billeder du vil have vist i modulet, op til et maksimum på 100.
Antal kolonner: vælg, hvor mange kolonner du vil opdele dit Instagram-feed i.
Margen mellem billeder: tilføj afstand mellem billeder i feedet.
Vis billeder i lightbox, når der klikkes på dem: Hvis besøgende klikker på et billede i feedet, og denne indstilling ikke er markeret, bliver de sendt til det specifikke billedes URL på Instagram. Hvis indstillingen er markeret, vises billedet oven på indholdet på din side, mens indholdet vises mørkere i baggrunden. Det enkelte billede fremhæves altså separat. Billedteksten fra Instagram vises også nederst til venstre i lightboxen.

Lightbox og opslag med flere billeder:** Hvis et Instagram-opslag indeholder flere billeder, er det kun det første billede i gruppen, der vises i lightboxen. De andre billeder fra opslaget er ikke tilgængelige i lightboxen.

Afbrydelse af forbindelsen til Instagram

Hvis du ikke længere ønsker, at Instagram-feedmodulet skal vise billeder fra din Instagram-konto, er det meget nemt at afbryde forbindelsen.

Åbn Instagram-feedmodulet, og deaktiver forbindelsen, hvor du tidligere tilsluttede det.

Hvis du ikke længere vil bruge modulet sammen med din Instagram-konto, kan du frakoble det fra din Instagram-profil.

Når modulet er blevet frakoblet, gemmes ingen af brugerdataene eller billederne fra din Instagram nogen steder i designeren.

Opdateret den: 11/09/2023