Indhold: Administrer dit indholdsbibliotek

På denne side:

Global data
Filhåndtering

Fanen Indhold er dit indholdsbibliotek. Det er her, du indtaster og redigerer dine generelle virksomhedsoplysninger i Global Data og administrerer alle de filer, der er inkluderet på din hjemmeside. Dette gøres i Filhåndtering.

Globale data

Global Data indeholder de generelle oplysninger om din virksomhed. Alle oplysninger, der tilføjes i Global Data, struktureres automatisk ved hjælp af et standardiseret markup-format til klassificering af indhold. Det gør det lettere for søgemaskinerne at "finde" din hjemmeside.

Sektionen Global Data i Indhold indeholder muligheden for at tilføje følgende typer af virksomhedsinformation:

Filhåndtering

Filhåndteringen er et bibliotek over alle filer, der bruges og er blevet brugt på din hjemmeside. Når du uploader en fil i et modul, i Global Data eller et andet sted i designeren, bliver den gemt i Filhåndtering

Du kan også uploade filer direkte til Filhåndtering.

Filer, der understøttes af Filhåndtering: jpeg, jpg, gif, png, ico, pdf, docx, doc, odt, rtf, txt, csv, pps, ppt, svg, webp*, xlsx, xls, epub og css. *webp er kun delvist understøttet på Safari 14.

Rediger dine filer:

Klik på pilen ved siden af filnavnet, og tilføj oplysninger til filen: beskrivelse (alt-tekst), nøgleord og forfatter.

Bliver dine filer brugt på din hjemmeside?

Hvis en fil bruges på din hjemmeside, vil du se et link-ikon under filen. Hvis den bruges i Global Data, vil du se et globe-ikon under filen. Hold musen over ikonerne for at få specifikke oplysninger om, hvor filen bruges på din hjemmeside og i Global Data. Du kan ikke slette filer, der i øjeblikket er i brug på din hjemmeside. For at kunne slette dem skal du først fjerne dem fra de relevante moduler eller steder, hvor de aktuelt anvendes.

Upload filer:

Du har mulighed for at tilføje filer direkte i Filhåndtering, f.eks. hvis du vil gemme et billede til senere brug. Klik på knappen Upload filer, og vælg de filer, du vil uploade.

Ønsker du at anvende filer du tidligere har uploadet til ChurchDesks filarkiv (som findes under 'Grupper') skal du inde i Filhåndtering klikke på Åben ekstern filbibliotek og hente de filer, du ønsker at overføre til hjemmeside-designerens filhåndtering.

Filstørrelse: Størrelsesgrænsen for upload er 25 MB pr. fil.

Opdateret den: 07/09/2023