Forhåndsvisning og publicering af din hjemmeside

Publicering af din hjemmeside

Din hjemmeside vil først være offentligt synlig, når du har klikket på publicer-knappen. Hvis du foretager justeringer eller tilføjer nyt indhold, efter du har klikket på publicer-knappen, vil ændringerne først være synlige for andre, når du publicerer hjemmesiden igen. Det sikrer, at du kan arbejde på din hjemmeside uden at skulle publicere den og dermed gøre den tilgængelig for andre, før du er færdig med dine redigeringer.

Sådan publicerer du din hjemmeside

Du finder udgivelsesknappen i øverste højre hjørne af designeren. Klik på knappen for at publicere ændringer. Når du har klikket på publicer-knappen, vises et overlay, der spørger dig, om du er sikker på, at du vil udgive din hjemmeside.

Når du klikker på Publicer igen, vil designeren begynde at generere billederne på den offentliggjorte version af din hjemmeside. Det kan tage et stykke tid, afhængigt af hvor mange billeder du har. Når billederne er genereret, vil din hjemmeside være live. Klik på knappen Vis hjemmeside for at se din live-side.

Hvis du ønsker, at andre - f.eks. samarbejdspartnere, kunder eller eksterne partnere - skal kunne se en forhåndsvisning af din hjemmeside, uden at du behøver at offentliggøre den først, kan du bruge indstillingen Aktiver offentligt forhåndsvisning.

Opdateret den: 07/09/2023