Opret eller kopier en side

På denne side:

Typer af sidelayout
Tilføjelse af sideinformation

At oprette en ny side på din hjemmeside tager kun et par klik i designeren. Du opretter en ny side fra hovednavigationen ved at klikke på Sider > Administrer sider > Tilføj side.

Brug tastaturgenvejen: Opret en ny side ved hjælp af tastaturgenvejen Option ⌥ + N (Mac) / Alt + N (PC).

Typer af sidelayout

Når du har klikket på knappen Tilføj side, vises et overlay med en række forskellige sidelayouts, som du kan vælge imellem. Hold musen over et layout for at se en miniforhåndsvisning af det. Klik på et layout for at tilføje det som din nye side.

Tilføj en tom side:** Det er også muligt at tilføje en tom side (med bare en enkelt, tom række), hvis du vil have et "tomt" udgangspunkt. På overlayet Tilføj side finder du afsnittet Tom side nederst i menuen i venstre side.

Tilføjelse af sideinformation

Du har nu oprettet din side. De næste trin er at tilføje detaljer som en sidetitel, SEO-oplysninger og ændre sideindstillingerne. Du kan læse mere om dette i vores guide om samme emne her

Opdateret den: 07/09/2023