Artikler om: Kalender

Multi-Kirke: Sådan opretter du dine kirker

Trin-for-Trin guide til at sætte jeres kirker op i ChurchDesk

Gå til dit brugernavn i den blå bjælke for at oprette dine kirker. Vælg ChurchDesk-indstillinger i menuen.

Gå derefter til den sorte bjælke i venstre side og klik på "Sogne & ressourcer"

Vælg den grønne "Tilføj" -knap for at oprette et nyt sogn.

Skriv navnet på sognet og den tilhørende adresse i inputområdet.

Nu skal du allokere dine ressourcer til hvert sogn. Klik på Rediger i handlingsindstillingerne (til højre) for en ressource.

Der kan du tildele, hvilket sogn den angivne ressource hører til og evt. angive en adresse

Opdateret den: 03/04/2023