Se din private kalender i ChurchDesk

Du kan tilføje din private kalender til ChurchDesk kalenderen, så du kan tjekke begge på én gang. Det er en envejssynkronisering fra din private kalender og til ChurchDesk.

Din egen kalender vil kun være synlig for dig, ingen andre i kirken vil kunne se den. Du har mulighed for at markere dine private kalenderbegivenheder som optaget i ChurchDesk kalenderen, så hvis nogen forsøger at reservere dig til en begivenhed eller tildele dig en tjeneste i bemandingsplanen, viser det, at du er optaget.

Vigtigt: Du skal først finde dit iCal link i din private kalender. Vi kan desværre ikke vejlede i hvordan du finder dette, da det afhænger af hvilken kalender og opsætning du benytter. Vi kan kun yde support i hvordan du tilføjer din private kalender i ChurchDesk.

Når du har fundet dit iCal link, skal du gå til kalenderen i ChurchDesk og klikke på + ved siden af "Mine kalendere." Her tilføjer du iCal linket og derefter bliver begivenhederne loadet ind i ChurchDesk kalenderen. Det kan tage op til 15-20 minutter før at opdateringer fra din private kalender bliver synlige i ChurchDesk.

NB! Vi supporterer ikke kalendere, der kræver en adgangskode for at bruge iCal linket

Outlook iCal feeds kan vise begivenheder 3 måneder tilbage i tiden og 6 måneder frem i tiden
Apple iCal feeds kan vise begivenheder 1 år tilbage i tiden og 1 år frem i tiden
Google iCal feeds kan vise begivenheder 1 år tilbage i tiden og 1 år frem i tiden

Eksempel på hvordan du finder iCal i din private kalender

Google kalender

Følg vejledningen "Se din kalender (kun visning)": https://support.google.com/calendar/answer/37648?hl=da#zippy=%2Cse-din-kalender-kun-visning

Outlook kalender

Først skal du logge på din kalender via https://outlook.com. Har du en @km.dk email adresse, skal du bruge dette link https://outlook.office.com
Klik på tandhjulet øverst til højre
Klik på "Se alle Outlook-indstillinger" nederst i højre hjørne

Klik på "Kalender" og derefter på "Delte kalendere"
kopier ICS linket

Særlig funktion til iCals fra Apple-kalendere: Når du indsætter linket, skal du erstatte "webcal" med "https" i linket, før du gemmer det.

Opdateret den: 20/02/2024