Artikler om: Kalender

Lokaletilgængelighed

I ChurchDesk har du mulighed for at dele tilgængeligheden af udvalgte ressourcer. Hvis du udlejer dine ressourcer, kan du angive hvilke ressourcer, der skal vises, så besøgende selv kan se, om et lokale er ledigt på et udvalgt tidspunkt. ChurchDesk vil automatisk indikere, at ressourcen ikke er tilgængelig, når den er reserveret til anden aktivitet eller begivenhed.

Vær opmærksom på, at ressourcen ikke kan bookes via ChurchDesk. Det er udelukkende en indikation af om lokalet er ledigt/optaget.

Vælg udvalgte ressourcer til visningen

Klik på dit navn i den blå bjælke og vælg ChurchDesk Indstillinger
Klik på 'Kalender' i den sorte bjælke til venstre
Vælg 'Ressourcer'
Rediger den ressource som du vil gøre offentlig
Sæt flue ben i boksen "Vis om ressourcen er tilgængelig på hjemmesiden"
Derefter klik på 'Gem'

Find linket nederst på siden, som vil vise lokalernes tilgængelighed. Dette link kan bruges både på hjemmesiden, i e-mails osv.

Opdateret den: 05/04/2023