Indsæt pdf- eller wordfil på hjemmesiden

Gå til det tekstmodul hvor du vil indsætte filen og dobbeltklik på det

Marker det stykke tekst, der skal fungere som link, fx "referat fra sidste menighedsrådsmøde"
Klik på link-ikonet øverst i værktøjslinien. Vælg "Link"

Link destination "Filer", klik på "Tilføj eller træk fil", vælg den ønskede fil fra din computers skrivebord. Vælg om filen skal åbnes i samme vindue eller i et nyt
Klik på "indsæt"

Afslut med at gemme

SE VEJLEDNINGSVIDEO HER

Sådan indsætter du en fil (f.eks. et referat) på hjemmesiden via en knap

Hvis du har lagt din fil ind på hjemmesiden via en knap, skal du trykke på knap-modulet, redigere det og ændre linket (se screenshot herunder). Du kan vælge at uploade en fil direkte fra din computer eller tage en allerede eksisterende fil fra filhåndteringen.

Opdateret den: 13/12/2023