Artikler om: Kalender

Rapporter og lister

ChurchDesk giver dig en række muligheder for at oprette rapporter og lister, som også kan udskrives og eksporteres. Det er en god m at få et flot overblik over begivenheder og fravær for udvalgte brugere og ressourcer.

Opret en rapport

Gå til kalenderen
På venstre menulinje finder du "Rapporter"
Vælg det tidsrum, du ønsker at oprette listen for
Vælg de begivenhedskategorier, du vil have med i printet.
Når du har de begivenheder, som du gerne vil skabe et overblik over, skal du klikke på knappen "Se resultater"

Opret en aktivitetsliste

En aktivitetsliste er en flot og overskuelig måde at få overblik over aktiviteter. ChurchDesk har en række skabeloner, som gør kalenderen let at udskrive.

Før du kan oprette en aktivitetsliste skal du først have oprettet en rapport. Følg vejledningen ovenfor.

Når du har oprettet en rapport kan du generere en aktivitetsliste ved at klikke på knappen "Aktivitetsliste". Herefter får du mulighed for at vælge i mellem en række skabeloner. Når du vælger en skabelon vil du få downloadet aktivitetslisten i Word-format.

Eksporter til Excel

Før du kan eksportere til Excel skal du først have oprettet en rapport. Følg vejledningen ovenfor.

Når du har oprettet en rapport kan du eksportere til Excel ved at klikke på knappen "Eksporter til Excel"

Udskriv

Før du kan udskrive skal du først have oprettet en rapport. Følg vejledningen ovenfor.

Når du har oprettet en rapport kan du udskrive ved at klikke på knappen "Udskriv"

Opdateret den: 14/09/2023