Opret egne kontaktfelter

Godt at vide før du går i gang:
Kun organisationsadministratorer har rettigheder til at oprette nye felter i ChurchDesk kontakter.

Kontaktfelter

Du kan oprette dine egne felter i ChurchDesk Kontakter. I denne vejledning lærer du, hvordan du opretter egne felter for dine kontakter.

Sådan opretter du egne felter

For at oprette egne kontaktfelter, skal du først gå til Kontakter. Herefter kan du via den sorte bjælke til venstre klikke på "Felter".

Tip: Hvis du allerede er inde på en kontaktprofil kan også vælge at trykke på "Tilpas felter" for at komme i gang med at oprette.

Træk felterne ind

Nu kan du begynde at oprette dine kontaktfelter. Fra venstre kan du vælge blandt forskellige felttyper. Forsøg dig frem og træk det felt ind som du synes passer til den type information to gerne vil indsætte.

Eksempler:

Tekstfelt: Mellemnavn, navn på værge
Checkboks: Medlem af koret, tilladelse til brug af billeder på sociale medier.
Afkrydsningsfelt: Frivillige arbejdsområder
Valgmulighed: Skole, klassetrin, kor (drengekoret/pigekoret)

Når du er færdig med at oprette dine felter klikker du blot på 'Gem' øverst i højre hjørne. Nu er felterne tilgængelige for alle jeres kontakter samt i formularer i ChurchDesk Formularer.

Opdateret den: 18/04/2023