Kort-modul: Tilføj et kort til din side

På denne side:

Indhold
Indstillinger

Brug kortmodulet til at fremhæve din virksomheds beliggenhed for besøgende. Du kan tilføje et Kort-modul ved at vælge Kort under kategorien Virksomhedsoplysninger i overlayet + Tilføj modul.

Hvor mange kortmoduler kan jeg tilføje pr. side? For at sikre, at kortene indlæses hurtigt og problemfrit, skal du ikke bruge mere end et kortmodul pr. side.

Indhold

Kortmodulet vil som standard bruge adressen fra dine Global Data-forretningsinformation.

Hvis du vil inkludere en anden adresse end din Global Data-adresse, skal du manuelt indtaste den fulde adresse eller bruge længde- og breddegradskoordinater.

Eksempel på længde- og breddegradskoordinater: 55.69888136, 12.53247896

Du har mulighed for at inkludere flere adressestifter på dit kort. For at inkludere endnu en adresse skal du bruge feltet Øvrig adresse eller længde-/breddegrad. Tilføj endnu flere adresser ved at adskille dem med en lodret bjælke (|).

Hvis den anden adresse ikke er synlig** Hvis du har tilføjet to adresser til dit kort, men den anden adresse ikke er synlig, skal du huske at justere zoomniveauet (i Indstillinger) på kortet.

Design

I Design-sektionen kan du ændre det generelle design såsom baggrund, kant og afstand på dit kortmodul. Du kan også indstille højden, bredden og stilen på dit kort.

Højden er baseret på pixels, og den maksimale højde er 500px. Brug skyderen, eller indtast din ønskede højde i feltet.

Bredden vises som en procentdel af kolonnebredden. 100% bredde betyder, at kortmodulet spænder over hele kolonnen. Brug slideren, eller indtast din ønskede breddeprocent i feltet.

Når du styler dit kort, kan du vælge mellem en af følgende fem stilforudindstillinger:

Standard
Sort og hvid
BlueWater
Naturlig blå
Lysegrå

Indstillinger

I Indstillinger kan du ændre zoomniveauet og deaktivere funktionen rutevejledning på kortet.

Zoomniveauet angiver, hvor ind- eller udzoomet dit kort skal være som standard - vær opmærksom på, at besøgende kan zoome ind og ud manuelt på modulet. Zoomniveauet spænder fra 2-21, hvor 2 er zoomet helt ud, og 21 er zoomet helt ind. De mest typiske zoomniveauer er 9-13, som illustreret nedenfor.

Hvis du deaktiverer rutevejledning på dit kort, kan besøgende ikke få rutevejledning til den adresse, der er fastgjort på kortet, direkte via modulet.

Opdateret den: 11/09/2023