Introduktion til Kontakter

Vi har lavet Kontakter for at gøre det nemt for jer at kommunikere med jeres medlemmer og lokalsamfundet. Målet er, at I som kirke kan opbygge flere og bedre relationer til menigheden og interesserede.

Kontakter er inddelt i tre områder:

Kontakter
Beskeder
Emneord

Kontakter

Oversigten giver dig overblik over alle dine eksisterende kontakter og lister. Herfra kan du oprette og redigere kontakter, lave nye lister og sende en e-mail eller SMS.

I Kontakter bruger vi følgende definitioner:

Besked: En besked kan være en SMS eller e-mail.
E-mail (simpel): En simpel e-mail er en almindelig e-mail og her kan der kun indsættes ren tekst.
E-mail (avanceret): En avanceret e-mail giver mulighed for at bruge kirkens logo, benytte billeder og automatisk indsætte både begivenheder fra kalenderen og blogindlæg.
Emneord: Et emneord kan tilknyttes en kontaktperson og giver mulighed for gruppere og udvælge de relevante kontakter. Det kunne f.eks. være "Babysalmesang", "Konfirmandforældre" eller "Menighedsråd".
Liste: En gruppe af kontakter, som er defineret ud fra en eller flere af filtrene. Det kunne f.eks. være kontakter tilknyttet et emneord eller aldersgruppe.

Beskeder

Her kan du sende beskeder, arbejde på kladder og se historik på beskeder. Du kan også vælge, om du vil planlægge udsendelsen af en besked til et senere tidspunkt.

Sendt: Her er de beskeder, du allerede har sendt
Kladde: Her er de beskeder, du endnu ikke har afsendt eller planlagt udsendelse af
Planlagt: Her er de beskeder, du har planlagt udsendelsen af til et senere tidspunkt

Du kan se rapporter på alle udsendelser og se hvor mange og hvem der åbner og klikker i dine e-mails.

Emneord

Emneord giver mulighed for at kommunikere personligt og målrettet til forskellige grupper af personer. Et emneord kan tilknyttes et ubegrænset antal kontakter.

Vær forsigtig med at slette gamle emneord, da I på den måde mister vigtig historik. Der er ikke begrænsning på antallet af emneord, og du kan derfor beholde et ubegrænset antal emneord og på den måde få mulighed for at se tilbage på tidligere arrangementer mv.

Opdateret den: 19/04/2023