Billedemodul ved siden af tekstmodul

For at sætte et billede op ved siden af et tekstmodul helt fra bunden skal du gøre følgende:

Tilføj en række og vælge en tom række:

Klik på "Tilføj modul" og vælge "Tekst":

Skriv den tekst du har brug for ved at dobbeltklikke på modulet. Du skulle gerne se en hvid bjælke med tekstredigeringsmuligheder åbne sig øverst oppe på siden:

Klik på plus-ikonet når du fører musen henover tekstmodulet og vælg "Billede" og dernæst hent et billede direkte fra computeren eller filhåndteringen:

Før musen hen over modul-knappen og træk billedet op over teksten:

Vær opmærksom på størrelsen af billedet. Hvis billedet er for stort fungerer det ikke at sætte det ved siden af teksten. Rediger i så fald billedstørrelsen mindre ved at dobbeltklikke på billedmodulet og ændre billedstørrelse under Design > Generel > Billedstørrelse. Du kan enten angive procentstørrelse eller trække i funktionen ved at klikke på boksen med tallet.

Dobbeltklik dernæst på billedet for at sætte billedet ved siden af teksten under "Design - Generel" og "Billede flydende", således:

Afslut med "Publicer" på den blå knap oppe i højre hjørne hvis du er klar til at offentliggøre det du har lavet.

Opdateret den: 18/03/2024