Artikler om: Hjemmeside

Administrer sider

På denne side:


Sidetræ/sidestruktur
Omorganisering af siderækkefølge
Tilføjelse af en underside
Duplikering af en side
Sletning af en side
Skjule en side


I Administrer sider kan du ændre rækkefølgen på dine sider, duplikere, slette og skjule sider og meget mere.



Sidetræ/sidestruktur



Du kan finde en oversigt over dine aktuelle sider og sprog når du trykker på sider i den venstre navigationslinje i designeren. Når du klikker på Sider, åbner der sig en dropdown-menu med en oversigt over alle dine sider (et sidetræ).

Sidetræet repræsenterer den hierarkiske rækkefølge af siderne, som en besøgende vil se dem i hovedmenuen. Hvis for eksempel siden "aktiviteter" er nummer to på listen, vil den også blive vist som den anden side i hovedmenuen siderækkefølge.



Hvis du vil tilføje sider, skal du klikke på knappen Tilføj ny side i dropdown-menuen. Herefter kan du tilføje sider ud fra en række forskellige sidelayouts, som du kan vælge imellem.




Omarrangering af siderækkefølge



Til venstre for hver sidetitel ser du seks små prikker. Træk i prikkerne for at flytte siden til en anden placering i din hjemmesidestruktur.




Tilføjelse af en underside



Sidetræet fungerer som et hierarkisk navigationssystem, hvor du kan have henholdsvis sider og undersider og så fremdeles.

For at tilføje en underside skal du enten gøre en eksisterende side til en underside eller tilføje en ny side og bagefter gøre den til en underside. For at gøre en side til en underside skal du trække den fra dens eksisterende position til en position under og indrykket til højre i forhold til den side, du ønsker skal være den "overordnede" side. Du kan kende forskel på sider og undersider ud fra deres placering i sidetræet. Når en side tilføjes som en underside, vil den nemlig blive indrykket under sin overordnede side.



Duplikering af en side


At duplikere en side kan være nyttigt og tidsbesparende, f.eks. hvis du har bygget et godt sidelayout, som du vil genbruge uden at skulle genskabe hvert element individuelt.

Følg disse trin for at duplikere en side:

Hold musen over den side, du ønsker at duplikere.
Klik på knappen Indstillinger i højre side af siden.
Klik på Kopier

Siden er nu blevet kopieret og er klar til at blive redigeret.





Husk at opdatere sideindstillingerne efter duplikering:** Navnet på den kopierede side vil starte med "kopi_" efterfulgt af det samme navn som den side, den blev duplikeret fra. Husk at ændre sidens navn, SEO-detaljer og generelle sideindstillinger.

Sletning af en side



For at slette en side skal du klikke på knappen Indstillinger, der vises til højre for sidens titel, når du holder musen over den. Vælg Slet side i menuen.



Der vises et overlay (se skærmbillede nedenfor), hvor du bliver bedt om at bekræfte handlingen og får mulighed for at oprette en omdirigering for permanent at omdirigere al indgående trafik fra den slettede side til en anden side på din hjemmeside. Vælg den side, du ønsker at omdirigere trafikken til, og klik på Slet og Omdiriger. Hvis du ikke vil omdirigere trafik, men blot slette siden, skal du ikke vælge noget fra listen, men blot klikke på Slet.





Skjule en side



For at skjule en side skal du klikke på knappen Indstillinger i højre side af den side, du vil skjule, og vælge Rediger indstillinger. Naviger til Skjul siden i navigationsmenuen, og vælg, i hvilke viewports siden skal skjules. Siden bliver skjult, når du har sat kryds i de relevante felter og gemt dine indstillinger.




Når du skjuler en side, betyder det, at siden bliver skjult fra hjemmesidens navigation i de viewports, du vælger. Siden vil stadig eksistere som en del af din hjemmeside, men besøgende kan kun få adgang til den, hvis de kender den nøjagtige URL til siden, eller hvis du linker til den fra andre steder på din hjemmeside, f.eks. i sidefoden eller fra en knap.

Opdateret den: 07/09/2023

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!