Artikler om: Betalinger & betalingsterminal

Betalingsterminal - opsætning, administration og support

På denne side:

Sådan fungerer Betalingsterminalen
Opsætning
Administration
Support & FAQ

Sådan fungerer Betalingsterminalen

De færreste har kontanter på sig i dag, men vil egentlig gerne støtte kirkens arbejde. Med Betalingsterminalen fra ChurchDesk kan din kirkes besøgende betale for f.eks. billetter til jeres koncerter eller donere til din kirke uden at skulle sørge for at have kontanter klar. Du slipper desuden for al det administrative besvær med at håndtere disse kontanter efterfølgende.

Når du modtager leveringen af din betalingsterminal, skal du blot samle standeren og den tilhørende tablet, oprette passende donations- eller betalingsprojekter i din ChurchDesk-installation, tilføje dem til jeres betalingsterminal og så er i klar til at gå i gang.

Opsætning

For at kunne modtage betalinger via jeres Betalingsterminal, er det vigtigt at I får registreret jer til at modtage betalinger og donationer - læs hvordan i denne artikel om opsætning af ChurchDesk betalinger og donationer. Dette bør gøres allerede umiddelbart efter bestilling af terminalen, da det kan tage lidt tid og så I er klar til at bruge denne når I modtager den.

Du kan med fordel følge den manual til opsætning, der fulgte med leveringen af din betalingsterminal. Hvis du ikke har den ved hånden kan du også se og/eller downloade den her: Manual til opsætning af betalingsterminal

Vælg hvilket projekt, der skal vises

- Gå til »Betalinger« dit ChurchDesk.
- Vælg »Betalingsterminal« i den lodrette menu til venstre, og klik på »Terminalnavn«.
- Giv jeres betalingsterminal et navn, og indtast placeringen i »Sted«. (Et meningsfuldt navn er især relevant hvis i ønsker at tilføje flere donationer i kirken).
- Vælg et projekt under »Vis på terminal«.

Tip: Opret et nyt Betalingsterminal via menupunktet »Projekter«, hvis du gerne vil tilføje noget specifikt til søjlen.

Administration

Betalingsterminalen administreres ligesom andre betalings- og donationsprojekter fra modulet 'Betalinger' i jeres ChurchDesk-installation. Du finder introduktioner, ofte stillede spørgsmål og guides til betalinger her

Når I har oprettet et betalings- og/eller donationsprojekt under 'Betalinger', kan alle besøgende i kirken donere/betale med deres betalingskort via betalingsterminalen.

For at ændre indstillinger i betalingterminalen skal du gå til betalinger og i menuen til venstre til »Betalingsterminal«, klikke på kolonnen og ændre den under »Terminaler - Se og adminsitrer alle dine terminaler«. Efter 15-20 minutter opdateres projektet automatisk og vises i Betalingsterminal.

Support

Vi anbefaler desuden at du orienterer dig i vores Ofte stillede spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte vores support enten telefonisk på 70702670 (alle hverdage 9-11.30 og 12-15) eller på support@churchdesk.com - vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål vdr. betalingsterminalen.

Opdateret den: 24/10/2024