Informer registrerede deltagere om et aflyst arrangement
Denne vejledning beskriver, hvordan man informerer tilmeldte deltagere, der har tilmeldt sig via et tilmeldingsskema, om aflysning af et arrangement.
Den omfatter følgende tre trin:
- Markér arrangementet som »Aflyst«, som beskrevet i artiklen om aflysning af arrangementer.
- Luk tilmeldingsskemaet for at forhindre yderligere tilmeldinger.
- Underret de personer, der allerede har tilmeldt sig.
Luk tilmeldingsformularen
For at sikre, at ingen nye tilmelder sig en aflyst begivenhed, bør du lukke formularen:
- Gå til Formularer
- Klik på Handlinger ud for den relevante formular
- Vælg Luk formular
Når formularen er lukket, vises der en rød besked på hjemmesiden ud for alle tilknyttede begivenheder – også hvis det er en del af en serie.

Send besked til de tilmeldte
De, der allerede har tilmeldt sig, får ikke automatisk en besked. Du kan dog nemt oprette en modtagerliste ud fra svarene i formularen og sende en fælles besked:
- Gå til Lukkede formularer
- Klik på Handlinger > Se besvarelser
- Klik på den blå knap Opret filter
- Klik på Gem liste - giv listen et navn og Gem
- Klik nu på Send besked og send en mail til alle på listen
På den måde kan du nemt sende en fælles besked til alle – og hver deltager modtager den som en individuel mail.



Opdateret den: 09/10/2026
Tak!
