Stednavn og adresse for begivenheder

De personer, der besøger jeres hjemmeside og modtager jeres nyhedsbrev, har brug for at kunne se, hvor jeres begivenheder finder sted. Derfor kan du når du opretter dine begivenheder i ChurchDesk Kalenderen nemt tilføje stednavn og adresse.

Hvad er et stednavn?

Begrebet stednavn i ChurchDesk refererer til en fysisk lokation, f.eks. kirkens navn. Det kunne også være et rum så som “Konfirmandstuen”. I dette tilfælde anbefaler vi dig at du ikke lader det stå alene, men i stedet skriver det således: “Kirkens navn, Konfirmandstuen”.

Eftersom dine begivenheder ikke kun bliver set fra din hjemmeside, skal du overveje at være mere præcis end blot at skrive "Kirken" eller "Kirkerummet". Dine begivenheder kan også ses på Facebook (ved hjælp af funktionen del på Facebook i ChurchDesk) eller endda når nogen googler “aktiviteter i nærheden”. Stednavnet skal altså gøre det muligt for folk hurtigt at se præcis, hvor begivenheden finder sted.

Besøgende på jeres hjemmeside vil kunne se stednavn efterfulgt af adressen, når de klikker sig en på en begivenhed

Fra ChurchDesks side vil altid anbefale dig at tilføje både stednavn og adresse. Vi kan godt forstå, hvis du tænker, at de fleste af jeres besøgende er faste og derfor selvfølgelig ved, hvor gudstjenesten, babysalmesang eller fællesspisningen finder sted, men når jeres begivenheder deles online (hjemmeside, nyhedsbrev, Facebook, etc.), kan du potentielt nå ud til flere end jeres faste. Og hvis folk ved, hvor jeres begivenheder finder sted, er det meget mere sandsynligt, at de vil dukke op

Hvor vises stednavnet og adressen?

Hvis du bruger alle dele af ChurchDesk, er der mange steder, hvor dine begivenheder kan blive vist, inkl. stednavn og adresse. I nedenstående eksempel viser vi, hvordan stednavn og adresse vises i kalenderfeedet (kalendervisning) på din ChurchDesk hjemmeside. Det vises på samme måde i jeres nyhedsbreve, widgets, osv.

Der er hverken tilføjet stednavn eller adresse til begivenheden
Både stednavn og adresse er tilføjet, men for at gøre det mere simpelt viser vi kun stednavnet. Når man klikker på begivenheden, vises adressen.
Kun adressen er tilføjet begivenheden, og den vises derfor i kalenderfeedet.

Kalendervisningen (feedet) på en ChurchDesk hjemmeside

Stednavn og adresse i et nyhedsbrev sendt fra ChurchDesk Kontakter

Tilføj stednavn og adresse til jeres begivenheder

Du kan nemt tilføje stednavn og adresse til jeres begivenheder i ChurchDesk Kalenderen. Det er vigtigt at tilføje disse oplysninger, da det giver både faste og nye besøgende mulighed for nemt at deltage.

Stednavn og adresse tilføjes automatisk ud fra valgte ressourcer
For at spare dig tid udfylder vi altid stednavn og adresse baseret på den først-valgte ressource, du reserverer til begivenheden. Skulle de oplysningerne vi tilføjede, ikke stemme overens med begivenhedens lokation, er det nemt at rette det til.

Da stednavn og adresse kan variere fra begivenhed til begivenhed, har vi gjort det muligt at tilføje oplysninger på forskellige måder. Læs mere om de forskellige metoder nedenfor.

Vælg et tidligere anvendt stednavn

Når du tilføjer et stednavn, kan du indtaste præcis det du ønsker for at beskrive lokationen. Men vi antager, at du som oftest indtaster den samme lokation. Derfor har vi gjort det nemt for dig at vælge fra en liste over dine tidligere anvendte stednavne.

Vælg fra tidligere anvendte stednavne

Søg efter en adresse i Google

Det er nemt at indtaste adressen for dine begivenheder. Du kan blot søger efter adressen. Søgeresultaterne får vi fra Google, og alt hvad du skal gøre er at søge efter adressen og trykke på Enter. Så vil vi tilføje de adresseoplysninger som er registreret i Google. Du vil efterfølgende være i stand til at foretage små justeringer, hvis adressen manglede nogle detaljer så som etage, husnummer, etc.

Tip: Hvis adressen ikke findes eller er helt forkert anbefaler vi at du retter adressen i Google via Google Maps. Dette er rimelig nemt at gøre selv, men kontakt endelig vores support, hvis du har brug for lidt hjælp til dette. Adressen i Google bør være rigtig så folk nemt kan finde vej til jer.

Søg efter adressen i Google

Indtast adressen manuelt

Hvis du ikke kan finde adressen ved at søge, kan du vælge at at indtaste din adresse manuelt.

Indtast din adresse manuelt

Vælg fra reserverede ressourcer

Du kan nemt tilføje stednavn og adresse ved at vælge blandt de ressourcer, du har reserveret til begivenheden. Hver af dine ressourcer skal nemlig have et stednavn og adresse. Dette er for at hjælpe jer til nemt at tilføje disse oplysninger til jeres begivenheder.

Vælg stednavn og adresse fra en af de reserverede ressourcer

Bemærk: Hvis du reserverer en ressource uden et stednavn og indtaster et stednavn for begivenheden, så sørger vi for at tilføje stednavnet til ressourcen.

Håndter stednavne og adresser for dine ressourcer

Eftersom ressourcer enten er værelser eller fysiske objekter, beder vi dig om at tilføje en lokation til disse. Hver gang du booker en ressource, vil vi foreslå dens lokation for at hjælpe jer med at tilføje oplysninger om, hvor jeres begivenheder finder sted. På denne måde kan vi bedre hjælpe online eventportaler og søgemaskiner med at vide, hvilke offentlige begivenheder der finder sted i jeres kirke.

For at tilføje eller redigere et stednavn eller en adresse til dine ressourcer, skal du blot gå til kalenderindstillinger. Herfra kan du nemt redigere dine ressourcer eller tilføje nye ressourcer.

Rediger stednavn og adresse for din ressource

Tilføj og rediger stednavn og adresse fra mobilen

Du kan altid se stednavn og adresse for dine begivenheder i mobil app’en. Desværre er det i øjeblikket ikke muligt at tilføje/redigere adresser for jeres begivenheder i mobil app’en. I stedet beder vi dig venligst bruge en computer/bærbar til at tilføje/redigere stednavn og adresse.

Opdateret den: 30/03/2023