Skift skabelon for din mail i Studio

Der er to måder at skifte skabelon på.

Anbefalet måde

Generelt, hvis du i øjeblikket er i gang med at oprette en mail i Studio, og du leger med et design til en mail, og du vil prøve med en anden skabelon, vil vi anbefale, at du blot gemmer dit arbejde. Tilføjer en ny mail med en ny skabelon, og prøver den nye skabelon for at se, om den passer bedre til dit behov. Skulle du konkludere, at den tidligere mail faktisk var bedre, kan du gå tilbage til dit gemte arbejde.

Alternativ - skift skabelon med det samme

Du kan beslutte blot at skifte skabelonen for den mail, du arbejder på. Hvis du skifter skabelonen, indlæses den skabelon, du ønsker, og ERSTATTER alt det indhold, du hidtil har arbejdet på, med den helt nye skabelon. Hvis dette er, hvad du har brug for, skal du blot vælge "Mere" i øverste højre hjørne. Vælg "Skift skabelon" i rullemenuen. Så får du en advarsel, der forklarer, at alt indhold vil blive erstattet - når det accepteres, kan du vælge din nye skabelon og fortsætte med det.

Opdateret den: 21/04/2023