Videovejledning

I denne videovejledning vil vi demonstrere måder at tilføje billeder til din Studio mail

Upload fra filarkivet.
Find og tilføj et billede fra de integrerede billeddatabaser som Unsplash

Trin for trin vejledning

Upload fra filarkivet
Når du rediger i Studio, har du et udvalg af værktøjer i højre side
Længst til højre har du en mørkegrå menulinje med mulighederne "Indhold", "Blokke", "Side" og "Billeder"
Når du klikker på indhold, kan du tilføje forskellige indholdstyper til din mail med træk og slip. Du kan vælge indholdstypen "Billede" og trække det ind i det område af mailen, hvor du vil have et billede
Når du har gjort det og klikket på elementet i beskeden, så har du i højre side nu en blå knap til "Upload billede" - her kan du vælge blandt billederne i dit arkiv
Faktisk kan du klikke på et hvilket som helst billede i beskeden, og muligheden "Upload billede" er tilgængelig, hvilket gør det nemt at skifte billeder ud

Tilføj billede fra billeddatabaser

Længst til højre har du menupunkterne "Indhold", "Blokke", "Side" og "Billeder".
Klik på "Billeder"
Her får du vores integration i flere billeddatabaser, hvor du kan søge på nøgleord for at finde det, du skal bruge.
Du kan blot trække og slippe billederne på din mail for at tilføje dem eller trække over et eksisterende billede for at erstatte det