Rediger et billede i Studio - Beskær ændre størrelse og mere.

Trin for trin vejledning til, hvordan du redigerer billeder i Studio.

Tilføj et billede til din mail (enten ved at uploade eller vælge fra de integrerede billeddatabaser)
Klikke på billedet med din markør
Klik på "Anvend effekter og mere" i højre side
Nu åbner Billedredigering op, du har nu et bredt udvalg af værktøjer, filtre, beskæring, ændring af størrelse osv.

Ændre størrelsen på billede.

Klik på indstillingen ændre størrelse.
Nu har du mulighed for at bestemme størrelsen på billedet enten ved at ændre det absolutte antal pixels eller som procenter.
Du kan også bestemme, om billedet skal bevare forholdet mellem brede og højde (en cirkel vil bevare sin form).
Når du er tilfreds, klik på Anvend og gem.

Beskær billede.

Klik på indstillingen Beskæring, og du vil få en række populære billedformater, som du kan bruge til at finde det format, du vil bruge
I Billedredigering har du bl.a. også muligheder for at sætte et filter på billedet
Husk at trykke på Anvend og gem. Eller afbryd for at fortryde ændring.

Opdateret den: 21/04/2023