Videovejledning.

Denne video viser to måder at ændre dit logo for din mail i Studio.

Du kan ændre logoet for alle nyhedsmail og mails i Studio i indstillinger.
Du kan ændre logoet for den individuelle mail i Studio, som du redigerer og sender.

Trin for trin vejledning.

Skift logo for den enkelte Studio mail - når du en gang imellem skal skifte logo

Vælg indholdsboksen med logoet i til din mail i Studio.
Når du har valgt området for logoet, så gå til højre, hvor du vil se muligheden "Upload billede".
Når du vælger "Upload billede" kan du uploade et nyt logobillede fra dit filarkiv
Du kan også vælge at ændre størrelsen på billedet, hvis du oplever, at logobilledet ikke helt passer til dit behov. Vælg derefter muligheden "Anvend effekter og mere". Her vil du have et sæt muligheder for at ændre logobilledet. Inklusiv ændring af størrelsen på billedet.

Dette kræver, at du er rollen "Organisationsadministrator"
Gå til ChurchDesk-indstillinger ved at klikke på dit eget navn i den blå menulinje. Indstillingerne "ChurchDesk Indstillinger" er tredje fra sidst
Når det er valgt, skal du vælge "Kontakter" i venstre side i den sorte menulinje. Her kan du uploade et nyt logobillede