Sådan skifter du logo for din mail i Studio.

Videovejledning.

Denne video viser to måder at ændre dit logo for din mail i Studio.

Du kan ændre logoet for alle nyhedsmail og mails i Studio i indstillinger
Du kan ændre logoet for den individuelle mail i Studio, som du redigerer og sender

Trin-for-trin vejledning.

Skift logo for den enkelte Studio mail - når du en gang imellem skal skifte logo

Vælg indholdsboksen med logoet i til din mail i Studio
Når du har valgt området for logoet, så gå til højre, hvor du vil se muligheden Upload billede
Når du vælger Upload billede kan du uploade et nyt logobillede fra dit filarkiv
Du kan også vælge at ændre størrelsen på billedet, hvis du oplever, at logobilledet ikke helt passer til dit behov. Vælg derefter muligheden "Anvend effekter og mere". Her vil du have et sæt muligheder for at ændre logobilledet. Inklusiv ændring af størrelsen på billedet

Dette kræver, at du er rollen Organisationsadministrator
Gå til ChurchDesk-indstillinger ved at klikke på dit eget navn i den blå menulinje. Indstillingerne ChurchDesk Indstillinger
Når det er valgt, skal du vælge Kontakter i venstre side i den sorte menulinje. Her kan du uploade et nyt logobillede

Opdateret den: 24/04/2023