Ændre et baggrundsbillede (Et billede med tekst oven på)

I denne vejledning vil vi vise dig, hvordan du ændrer et baggrundsbillede i en skabelon, hvor der er tekst oven på billedet.

Trin-for-trin vejledning til at ændre baggrundsbillede

Et billede med tekst oven på eller andre slags elementer såsom skillelinje, knapper osv.
For at ændre dette billede skal du vælge hele rækken af indhold, som dette billede tjener som baggrund for
Når du har valgt denne række, vil du i højre hjørne finde muligheder for denne række
Hvis du ruller lidt ned, vil du kunne finde muligheden for "Upload billede"
Vælg "Upload billede", og du kan vælge et nyt billede i dit filarkiv for at erstatte billedet

Opdateret den: 21/04/2023