Skift baggrundsfarve i Studio mail

Trin-for-trin vejledning til ændring af baggrundsfarve i Studio mail

Vælg indholdsområdet for den besked, som du vil ændre farverne for
I højre side kan du ændre farverne - Vi anbefaler at ændre farver via "Rækkeegenskaber", så farveændringen gælder pænt for hele den valgte indholdsrække
I "Rækkeegenskaber" kan du ændre farven for baggrunden (margenfarven) eller for indholdsbaggrunden
Du skal blot klikke på den respektive farvevælger for at skifte

Vær opmærksom på baggrundsfarven er som i lag, farver der bestemmes i kolonne vil ligge oven på farver bestemt i sektionen her kaldet rækkeegenskaber.

Opdateret den: 21/04/2023