Artikler om: Portal

Sådan tilføjer du kirker til Provsti Portal

ChurchDesk Portal kan præsentere begivenheder fra alle provstiets kirker, på et hvilket som helst af provstiets websteder, samt udarbejde rapporter til nem deling af begivenheder på tværs af provstiet.

Sådan tilføjer du en kirke til Portal

Når I som provsti har købt ChurchDesk Portal vil vi hjælpe jer med at sikre, at alle jeres kirker får en gratis ChurchDesk-kalender, hvis de ikke allerede bruger ChurchDesk i forvejen.

Vi tilføjer også alle provstiets kirker til provstiets Portal ved at forbinde sognenes ChurchDesk-kalender med provstiets Portal. Hvis kirken allerede har en ChurchDesk-konto, kan det gøres meget hurtigt, og sognenes begivenheder vil være tilgængelige i provstiets Portal med det samme.

Hvad hvis kirken ikke har en ChurchDesk-konto?

Hvis provstiet har købt ChurchDesk Portal, vil alle provstiets kirker få tildelt en gratis ChurchDesk-kalender. ChurchDesk skal blot have deres kontaktoplysninger, så hjælper vi dem med at få oprettet deres gratis ChurchDesk-kalender.

Opdateret den: 20/04/2023