Artikler om: Portal

Vis begivenheder på din hjemmeside med Portal Plugins

Med portalen kan du vise begivenheder fra hele dit provsti på flere måder. Dette gøres ved hjælpe af plugins - der findes to typer et begivenhedsfeed, samt en søgeboks. Begge plugin typer er reelt iframes, som du kan lægge på hvilken som helst hjemmeside.

Begivenhedsfeed

Med denne plugin-type kan du fremhæve bestemte begivenheder på din hjemmeside. Hvilke begivenheder du ønsker at fremhæve, afhænger af hvilke kategorier eller hvilken placering du vælger. Begivenhedsfeeds viser tydeligt de besøgende alle jeres aktiviteter inden for den givne Kategori eller lokation.

Portal søgning

Denne plugin-type er en søgelinje, som dine besøgende kan anvende til at finde begivenheder i nærheden af dem eller af en given begivenhedstype. Eksempelvis gudstjenester.

Sådan opretter du portal plugins

Hvis du vil skabe en flot portalside, bør du oprette et par portalplugins til at vise forskellige typer begivenheder på dit websted. Du kan oprette to typer af portal plugins; "Portal søgning" og "Begivenhedsfeed".

Sådan opretter du Begivenhedsfeeds

Gå til Portal modulet
Vælg Plugins i den sorte menu bjælke til venstre
I øverste høje hjørne vælger du opret Plugin
Navngiv pluginnet og vælg en plugin type "Begivenhedsfeed"
Herefter vælger du hvilke kategorier af begivenheder der vises og fra hvilket geografisk område der skal vises begivenheder for
Til sidst kan du vælge hvilke farvetema der skal være i pluginnet for tekster og links.
Når ud har oprettet det, kan du se hvordan det ser ud ved at vælge "Eksempel"

Når du har oprettet et plugin, så får du en iframe kode, som du skal bruge for at lægge det pågældende plugin. Den får du ved at klikke på handlinger, når pluginet er oprettet.

Sådan opretter du et plugin for portalsøgning

Gå til Portal modulet
Vælg Plugins i den sorte menu bjælke til venstre
I øverste høje hjørne vælger du opret Plugin
Navngiv pluginnet og vælg en plugin type "Portalsøgning"
Ligesom ved begivenhedsfeed kan du vælge farvetema
Når ud har oprettet det, kan du se hvordan det ser ud ved at vælge "Eksempel"
Du får iframe koden ved at vælge "Handlinger" og "Vis kode"

Opdateret den: 21/04/2023