HTML - Pladsholder

Produktet Cookie Consent sikrer, at alle ikke-væsentlige scripts eller iframes ikke får lov til at indlæse og sætte cookies på en hjemmeside, før en besøgende har givet et aktivt samtykke.

Hvis du f.eks. har indlejret en Youtube-video via HTML-modulet, får den ikke lov til at blive indlæst på den offentliggjorte hjemmeside, før en besøgende har givet sit samtykke, fordi den sætter marketingcookies. Det betyder altså, at den pågældende HTML først kan vises, på din hjemmeside, når brugeren har godkendt alle Cookies.

Hvis brugeren IKKE godkender alle Cookies vil der blive vist et tomt hvidt område i stedet for det, man har sat ind.

At have tom plads på en side er naturligvis ikke en god oplevelse for den besøgende. For at løse dette kan du tilføje en pladsholder, der erstatter det blokerede indhold, indtil den besøgende har accepteret de relevante cookies. Den besøgende kan ændre sin samtykkepræference i cookie-deklarationsmodulet eller via cookie-samtykkewidget'en, hvis du har aktiveret den.

På pladsholderen kan du informere den besøgende om, at indholdet er til stede og vil blive indlæst, når de har accepteret cookies.

Pladsholderen indeholder også et link, der, når der klikkes på det, viser cookiebanneret til den besøgende. Sådan ser pladsholderen ud:

Du skal tilføje pladsholderen i det samme HTML-modul som dit indlejrede indhold, og du kan tilpasse stylingen af den med Custom CSS.

Følg disse trin for at sætte pladsholder op:
Start med at tilføje styling til pladsholderen i Globalt Design > Custom CSS. Du kan style den, som du vil.
Du er velkommen til at bruge vores version:

.cookieconsent-placeholder {
background-color: #f1f3f6;
border: 1px solid #d2d3d6;
border-radius: 4px;
color: #3e3e42;
font-size: 16px;
margin: 0 auto;
padding: 24px;
text-align: center;
width: 100%;
}

Gå nu til den side hvor du ønsker at indsætte en HTML, tilføj et HTML-modul, og indsæt indlejringskoden for det indhold, du ønsker at tilføje (Youtube-video, booking-widget osv.).

I det samme HTML-modul, lige over den HTML-kode, du lige har indsat, skal du tilføje følgende kode:

<div class="cookieconsent-placeholder">
<a href="javascript:Cookiebot.renew()">accepter marketing cookies
for at se denne fil.
</div>

Du kan ændre teksten til, hvad du vil, så længe du holder <a href="javascript:Cookiebot.renew()"> delen af koden intakt.

Gem dine ændringer, udgiv din side, og du er klar til at gå i gang!

Opdateret den: 20/03/2024