Breadcrumbs

Brug Breadcrumb-modulet til at gøre det lettere for besøgende at navigere tilbage og få et overblik over, hvor de er på din hjemmeside. Du kan enten tilføje et Breadcrumb-modul ved at klikke på Design > Moduler > Sidenavigation > Breadcrumb i panelet til venstre i Mono Editor eller ved at vælge Breadcrumb-modulet i Tilføj Modul.

_Dette er et modul, der kun kan indsættes i header og footer_
Breadcrumb-modulet kan kun indsættes i headeren eller footeren på din hjemmeside, og du vil derfor ikke kunne vælge det fra menuen Tilføj modul andre steder på din hjemmeside.

Indhold
Vælg et ikon til visuel adskillelse af siderne i din brødkrumme - du har seks forskellige stilarter at vælge imellem.

Sæt kryds i Skjul brødkrumme, hvis kun én side, hvis du vil skjule dit brødkrummemodul, når din besøgende er på en side på øverste niveau, fx Hjem, Om, Kontakt osv. Brødkrummen vises først, når en besøgende er på en side på andet niveau, for eksempel Om > Sådan kommer du hertil.

Design
I Design-sektionen kan du ændre baggrunden, kanten og afstanden på dit brødkrumme-modul. Klik på Flere lokale designmuligheder for at se flere stylingmuligheder.

Opdateret den: 22/02/2024